fris makelaardij

Yvie - Amsterdam

€ 1.530,- t/m € 5.080,-

Lees hier een

Beschrijving

– SCHRIJF JE NU IN OP WWW.YVIE.COM en bekijk het actuele aanbod daar. Sla je favoriete, beschikbare woningen op en voltooi je inschrijving om te mee te doen in de eerstvolgende toewijzingsronde.

De appartementen zijn in aanbouw en daarom niet te bezichtigen.

WONEN MET HET WOW-EFFECT
De 176 huurappartementen in Yvie bevinden zich op de verdiepingen 11 tot en met 29. Welk type je ook kiest, elk appartement heeft minimaal één privébalkon met een prachtig uitzicht over de stad en/of het IJ. Sommige appartementen hebben zelfs een loggia. Alle appartementen worden volledig afgewerkt opgeleverd.

De grijs/witte Bruynzeel keuken heeft een natuurstenen composiet werkblad en alle benodigde apparatuur. De grotere woningtypes hebben een extra gastenbadkamer en toilet. Het lichtgekleurde vinyl parket in de S en M appartementen geeft de appartementen de exclusieve uitstraling van een houten vloer, maar is veel makkelijker te onderhouden. De L en XL appartementen hebben een houten vloerafwerking. Ook de muren zijn netjes afgewerkt met wit stucwerk. Je voelt je dus meteen thuis in Yvie.

Er zijn vier penthouses op de 30e verdieping, één op elke hoek van het gebouw. Bij binnenkomst valt meteen de dubbele verdiepingshoogte op. Wauw! De enorme ramen in de woonkamer geven je echt een adembenemend uitzicht over Amsterdam! Via de designtrap kun je nog een stap hoger. Vanuit de loft op de 31e verdieping stap je zo het enorme privéterras op. Het terras is gedeeltelijk overdekt, dus je kunt er 365 dagen per jaar van genieten.

OVER YVIE
Ben je klaar voor puur woongenot? Naast de meest geweldige huurappartementen met het beste uitzicht van Amsterdam, heb ik nog veel meer te bieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dakterras van 2.600m2? De ideale plek om je buren te ontmoeten! In het naastgelegen Maritim hotel vind je alles wat het leven leuk maakt. Je kunt kiezen uit verschillende restaurants en bars voor een hapje en een drankje. Maar je kunt ook tot rust komen in de spa met sauna en zwembad. Komen er familie of vrienden op bezoek? Een verblijf is zo geboekt in het Maritim Hotel. Blijven ze langer dan een weekend? Dan is het Wilde Aparthotel hun ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen. We kunnen niet wachten!

Lees meer
Lees minder
Vragen? Neem contact met op Gordon Vos
 • Bouwnummers

  Aantal bouwnummers
  176
 • Woonoppervlakte

  Woonoppervlakte van
  44 m2
  Woonoppervlakte tot en met
  176 m2
 • Koop/Huur

  Koop of huur
  Huur

Kenmerken

Overdracht

Postcode
1031 KV
Adres
Amsterdam
Plaats
Amsterdam
Inhoud van
132 m3
Inhoud tot en met
528 m3
Woonoppervlakte van
44 m2
Woonoppervlakte tot en met
176 m2
Website
https://yvie.com/nl/

Bouw

Huurprijs van
€ 1.530,-
Huurprijs tot en met
€ 5.080,-
Aantal bouwnummers
176
Koop of huur
Huur

Kies voor een persoonlijk contact

Informatie nodig?

amsterdam
FRIS Woningmakelaars Amsterdam
Buitenveldertselaan 42
1081 AA Amsterdam
+31(0)20 - 301 77 15
zaandam
FRIS Woningmakelaars Zaandam
Westzijde 83
1506 GA Zaandam
+31(0)75 - 655 50 90