fris makelaardij
Home  /  Beleggen in vastgoed

Haal meer uit jouw vermogen

Beleggen in vastgoed

Ben jij op zoek naar rendement op jouw vermogen? Dan is beleggen in vastgoed in Amsterdam of de Zaanstreek een interessante mogelijkheid!

Door de lage rentestand levert jouw geld op de bank niets tot weinig op en kiezen veel beleggers voor een solide oplossing door woningen te verhuren. Er is momenteel in ons werkgebied een flink woningtekort waardoor het leegstandsrisico voor vastgoedbeleggingen minimaal is. Bovendien levert een woning een constante cashflow op en is de kans op flinke waardevermindering klein.

Waar te beginnen met beleggen in vastgoed

Ondanks dat beleggen in vastgoed gunstig is kunnen we tevens concluderen dat het niet geheel zonder risico’s is. Tenzij de wereld van vastgoedbeleggingen gesneden koek voor je is, kunnen onze vakidioten je helpen om kansen te vergroten en de risico’s te beperken. Zo weet je altijd waar je in stapt en wat je mag verwachten in de nabije toekomst als het gaat om jouw belegging.

Vastgoedbeleggingen begeleidt door FRIS

FRIS heeft een unieke positie als het gaat om de markt van vastgoedbelegging. Wij gaan verder dan een woningmakelaar in de regel kan. Zo hebben wij kennis in huis over regelgeving zoals puntentelling van huurwoningen en vergunningen voor gecombineerde bewoning. Daarnaast kunnen onze mensen je begeleiden in het gehele vastgoedbelegging proces.
Zo beschikken wij over bedrijfsmakelaars die jouw verwachte rendement inzichtelijk maken. Ook heeft onze afdeling research één van de beste databases van de woningmarkt in het MRA-gebied. Zo heb je snel inzichtelijk wat de huurwaarde en aanvangsrendement (BAR) kan zijn van de woning(en) die jij op het oog hebt. Onze taxateurs zijn vervolgens bevoegd om beleggingsobjecten te waarderen, bijvoorbeeld wanneer er een financiering benodigd is.

Uiteraard zijn daar ook nog onze woningmakelaars die actief voor je kunnen zoeken en de aankoop persoonlijk kunnen begeleiden.

Direct inzicht in hoog renderende gebieden

Ga jij voor het beste resultaat?

Als particulier beginnen met beleggen in vastgoed? Bij FRIS haal jij het beste resultaat door:

• Onze actieve zoekservice; wij kunnen op basis van onze database adviseren over de beste locaties om te beleggen in termen van rendement
• Gedegen juridisch onderzoek
• Inzage in mogelijke huurwaarde en puntensysteem
• Rendementsberekening (BAR)
• Check op aanwezigheid of haalbaarheid van vergunningen
• Controle op VVE-stukken, splitsingsakte en eventuele erfpacht constructie
• Onderzoek ter plaatse door onze makelaars
• Scherp onderhandelen
• Werven huurders
• Opmaken huurcontract

Meer weten over vastgoedbeleggingen in Amsterdam en/of de Zaanstreek? Of een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten? Neem contact met ons op.

Contact

Deel deze pagina: