fris makelaardij

Gemiddeld een 9,3, daar zijn we best een beetje trots op!

Home  /  Reviews

Daar word je toch blij van?

Reviews

Wij kunnen wel zeggen dat we vakidioten zijn maar onze klanten kunnen dat veel beter. Op deze reviews zijn we echt trots.

Natuurlijk hebben we veel meer blije klanten dan je hieronder ziet! Wist jij dat we gemiddeld een 9,3 scoren bij onze opdrachtgevers waarvoor we hun huis verkocht hebben? Zie voor al onze reviews onze kantoorpagina op Funda voor Amsterdam en Zaandam.

  • Eigenlijk ben ik niet zo van die verkooptypes, zet mij bij een gemiddelde autodealer en al gauw voel ik me ongemakkelijk en ga ik me irriteren. Bij onze zoektocht naar een nieuwe woning hebben we natuurlijk ook verschillende makelaars gezien, van die snelle jongens met mooie praatjes. Past dus totaal niet bij ons. Totdat we Kasper van Fris makelaars tegen kwamen. Eigenlijk hadden we meteen een goed gevoel. Empatisch, vriendelijk en kundig. Gewoon een man die van mensen houdt, geen gespeelde vriendelijkheid maar gewoon echt. Kasper komt bij je aan tafel zitten, luistert goed naar je wensen en behoeften. Net alsof er een vriend op bezoek is. 10+

    Dhr. O. Prins, Eenhoorn 32 Amstelveen
  • Nooit verwacht dat het in de arm nemen van een aankoopmakelaar zo fijn zou zijn! Er bleken wat haken en ogen te zitten aan het aankoopproces van het appartement waar wij ons oog op hadden laten vallen, waarmee het e.e.a. niet zo simpel bleek te zijn als we gehoopt hadden. Denise heeft ons daar met haar kennis en kunde doorheen geloodst en veel zorgen weggenomen. No-nonsense, maar altijd met een lach!

    Koper, Raaltenpark Zaandam
  • My broker was amazing! Being a foreigner in the The Netherlands and not speaking Dutch, I was very dependent on information and trust in the process. My broker went above and beyond on this, making this purchase a shared journey and facilitating as much as possible the whole process.

    Koper, Rondeel 148 Amsterdam

Ervaar wat klanten van ons vinden

Gemiddeld geven onze klanten een  9.3

Bekijk reviews Amsterdam Bekijk reviews Zaandam

Deel deze pagina: