fris makelaardij

Gemiddeld een 9,3, daar zijn we best een beetje trots op!

Home  /  Reviews

Daar word je toch blij van?

Reviews

Wij kunnen wel zeggen dat we vakidioten zijn maar onze klanten kunnen dat veel beter. Op deze reviews zijn we echt trots.

Natuurlijk hebben we veel meer blije klanten dan je hieronder ziet! Wist jij dat we gemiddeld een 9,3 scoren bij onze opdrachtgevers waarvoor we hun huis verkocht hebben? Zie voor al onze reviews onze kantoorpagina op Funda voor Amsterdam en Zaandam.

  • Eigenlijk ben ik niet zo van die verkooptypes, zet mij bij een gemiddelde autodealer en al gauw voel ik me ongemakkelijk en ga ik me irriteren. Bij onze zoektocht naar een nieuwe woning hebben we natuurlijk ook verschillende makelaars gezien, van die snelle jongens met mooie praatjes. Past dus totaal niet bij ons. Totdat we Kasper van Fris makelaars tegen kwamen. Eigenlijk hadden we meteen een goed gevoel. Empatisch, vriendelijk en kundig. Gewoon een man die van mensen houdt, geen gespeelde vriendelijkheid maar gewoon echt. Kasper komt bij je aan tafel zitten, luistert goed naar je wensen en behoeften. Net alsof er een vriend op bezoek is. Mascha en Dani van kantoor zijn ook schatten. 10+

    Dhr. O. Prins, Eenhoorn 32 Amstelveen
  • Prettige persoonlijke benadering. Directe snelle communicatie en afstemming. Ook steeds een fijne terugkoppeling van de bezichtigingen en lopende ontwikkelingen. Informatie en benodigde documenten handig digitaal in te zien. Fijn deze samenwerking met goede afloop!

    Mevr. Kamphorst, Ooievaarsstraat 42b Zaandam
  • Het contact met het team van Fris makelaars was geweldig. De mensen zijn deskundig,zeer vriendelijk en behulpzaam. Zowel bij de aankoop van ons appartement als de verkoop van ons huis,zijn we super geholpen. Hier geldt; klant is koning! Dank jullie wel Kasper,Gordon,Mascha en Dany,voor jullie inzet .Jullie zijn toppers!!

    Mevr. K. den Hartog, Koningsstraat 71 Aalsmeer

Ervaar wat klanten van ons vinden

Gemiddeld geven onze klanten een  9.3

Bekijk reviews Amsterdam Bekijk reviews Zaandam

Deel deze pagina: