fris makelaardij

Verduurzamen of verhuizen?

Neem contact op Gratis waardebepaling

Home  /  Het enige loket in Amsterdam en Zaandam

Echt onafhankelijk advies

Het enige loket in Amsterdam en Zaandam

FRIS Woningmakelaars is het enige loket in Amsterdam of Zaandam waar je antwoord kan krijgen op de vraag; ga ik verduurzamen of verhuizen?

Met de huidige energieprijzen maken de energielasten een substantieel deel uit van de woonlasten. Het gevolg is dat veel woningeigenaren zich afvragen; welke duurzaamheidsmaatregelen kan ik doorvoeren in mijn huis? Of is het verstandiger om te verkopen om vervolgens een duurzame woning te betrekken?

Door onze samenwerking met Ecocert kunnen we jou onafhankelijk duurzaamheidsadvies geven. Dat in tegenstelling tot een aannemer of installateur die vaak een geheel eigen kijk hebben op verduurzamen en daarmee niet altijd de beste oplossing biedt.

Resultaatgericht adviesrapport

Met een duurzaamheidsadvies van Ecocert ontvang je een onafhankelijk rapport met daarin de duurzaamheidsmaatregelen die je kan nemen om energie te kunnen besparen. Dat is inclusief de investeringskosten afgezet tegen de besparingen en terugverdientijd. Zodoende kan jij weloverwogen keuzes maken. De kosten van een dergelijk adviesrapport zijn afhankelijk van jouw wensen. Meer weten of een prijsopgave ontvangen? Neem contact met ons op!

Vraag offerte aan

Of toch verhuizen?

Nadat Ecocert de investering voor het verduurzamen van jouw huis in kaart heeft gebracht kan onze makelaar je verder adviseren over de vraag; verduurzamen of verhuizen?

Immers nu de kosten voor verduurzamen helder zijn maakt onze makelaar de verkoopopbrengst voor je inzichtelijk. Dat zowel op basis van de huidige staat van de woning als de situatie na verbouwing. Maak ook gebruik van deze unieke bundeling van expertise en neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Over Ecocert

FRIS Woningmakelaars kiest voor de samenwerking om onze klanten beter te kunnen adviseren. Ecocert levert onafhankelijk energie- en verduurzamingsadvies. Ecocert is volledig BRL9500 en NTA8800 gecertificeerd. Dat zegt jou misschien niet zoveel, echter is daarmee de kwaliteit een gegeven.

Neem contact op

Deel deze pagina: