fris makelaardij

De Zaanstreek, een goed idee!

Home  /  Verhuizen van Amsterdam naar Zaandam

Kies jij ook voor de Zaanstreek?

Verhuizen van Amsterdam naar Zaandam

Steeds meer mensen kiezen er voor om te verhuizen van Amsterdam naar Zaandam en omgeving. Een goede keus omdat je daar nu eenmaal meer waar voor je geld krijgt. Bovendien zijn de verbindingen met het openbaar vervoer, fietspaden en door de tweede Coentunnel ook over de weg uitstekend. Maar wat is nu de juiste volgorde; eerst je huis verkopen in Amsterdam of juist eerst jouw droomhuis in de Zaanstreek zoeken?

Word je ook moedeloos van het zoeken op funda en kan je iemand gebruiken die jouw woonwensen echt waar kan maken? Maak dan eens kennis met onze makelaars, met een vestiging in zowel Amsterdam als Zaandam zijn we de ideale partner bij jouw verhuizing naar de Zaanstreek.

Lokale marktkennis in Amsterdam en Zaandam

Met zowel een vestiging in Amsterdam en Zaandam zijn de makelaars van FRIS een fijne partner om je hierin te adviseren of te begeleiden. Immers hoef je je dan geen zorgen te maken over de verkoop van jouw huis in Amsterdam of weet onze Zaanse makelaar net dat ene pareltje voor je te vinden waar je altijd al van hebt gedroomd.

Offerte

Jouw verhuisplannen?

Ervaar wat onze makelaar voor je kunnen betekenen en neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend gesprek over jouw verhuisplannen. Wellicht kan jij sneller verhuizen van Amsterdam naar Zaandam dan je denkt!

Maak afspraak

Deel deze pagina: