fris makelaardij

Alles in huis voor echt resultaat

Home  /  Professionele opdrachtgevers

Wil jij weten wat we kunnen betekenen voor?

Professionele opdrachtgevers

FRIS Woningmakelaars houdt van samenwerken, ook met professionele opdrachtgevers. Uiteraard werken we samen met overige afdelingen van ons bedrijf zoals beheer van woningen en commercieel vastgoed, bedrijfsmakelaardij, taxaties, vastgoedadvies en research. Maar als het gaat om nieuwbouwverkoop of -verhuur bundelen we de krachten met DWE Nieuwbouw Makelaars. Dat is gemakkelijk voor onze professionele opdrachtgevers zoals projectontwikkelaars en beleggers. Bovendien vergroten we met deze gebundelde kennis en ervaring de kansen op jouw succes. Lees hieronder hoe ook jouw professionele partner kunnen worden.

Meer over DWE Nieuwbouw Makelaars

Nieuwbouw

Waarom jij blij gaat worden van FRIS als nieuwbouwmakelaar? We maken met onze mensen het verschil. We bieden een luisterend oor en komen met creatieve oplossingen, ook als het even tegenzit.

We zijn jouw partner in hoogwaardig leadmanagement en dynamic pricing. Dit leidt tot het beste resultaat voor opdrachtgevers, zowel bij verkoop als verhuur. Zo verdienen we onszelf aantoonbaar weer terug.

Daarnaast gaat onze dienstverlening verder dan makelen. Marketing is de motor van succesvolle verkoopresultaten, die kennis en ervaring hebben onze mensen ook in huis. Wil jij een demo van onze werkwijze of een offerte ontvangen?

Vraag offerte aan Vraag demo aan

Research

Met onze onderbouwde marktanalyses en doortastende adviezen verzekeren we onze opdrachtgevers van een strategische kennisvoorsprong in de koop- en huurwoningmarkt. Onze kracht op het gebied van onderzoek ligt in het schrijven van onderzoeksrapporten, quick scans en huurprijs- en verkoopprijsadviezen.

Op basis van een unieke dataset leveren wij onderbouwde marktanalyses en doortastende adviezen aan particuliere-, publieke- en zakelijke klanten in de vastgoedmarkt.

Meer informatie

Business to business

Alles in huis

FRIS is veel meer dan de enthousiaste mensen van de woningmakelaardij. Neem hier een kijkje in de wereld van onze Real People en verbaas je over wat we kunnen betekenen voor professionele opdrachtgevers.

Meer over FRIS B2B

Deel deze pagina: