fris makelaardij

Wonen in Zaandam

Huis kopen Huis verkopen

Home  /  Makelaar Zaandam

Makelaar Zaandam

Op zoek naar een makelaar in Zaandam? Bij FRIS hebben we al 100 jaar ervaring. 100 jaar waarin we mensen met plezier hebben begeleidt met de koop en/of verkoop van hun woning in Zaandam. Dat is echt veel kennis en ervaring waar jij op kan bouwen!

Huis kopen of verkopen in Zaandam

Natuurlijk doen we wat de gemiddelde makelaar in Zaandam ook doet. Zo zijn we lid van de NVM en zijn we MVA Certified Expat Broker. Maar het gaat juist om wat we extra doen in het proces van het kopen of verkopen van jouw huis in Zaandam.

Verkoopmakelaar Zaandam

Onze mensen zijn bepalend voor jouw succesvolle verkoopstrategie. Door heldere afspraken, een goede voorbereiding en echt contact met potentiële kopers we de beste kopers te vinden. En door jou als verkoper centraal te zetten proberen en het proces voor jou gemakkelijk en fijn te maken.

Aankoopmakelaar Zaandam

Als aankoopmakelaar in Zaandam hebben wij al veel mensen mogen helpen bij de koop van hun droomhuis. Een aankoopmakelaar van FRIS biedt zekerheid als het gaat om de bouwkundige en juridische aspecten van een huis. Bovendien zijn we eerder op de hoogte van het aanbod. Zeker geen overbodige luxe op de hedendaagse woningmarkt!
De wijze van aankoopbegeleiding is bij ons echt maatwerk. Het hangt dus helemaal af van jouw woonwensen en wat je zelf wil doen in het aankooptraject. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak met onze aankoopmakelaar in Zaandam!

Makelaar in Zaandam en omstreken

Naast makelaar in Zaandam zijn wij ook actief in Amsterdam en andere plaatsen in de streek, zoals Koog aan de Zaan, Westzaan, Oostzaan, Wormer, Wormerveer, Krommenie, Assendelft en Zaandijk. We opereren vanuit twee vestigingen, waarvan één in het hart van Zaandam. Je mag dus gerust zeggen dat wij specialist zijn in Zaandam en omstreken!

Wil je meer weten over kopen of verkopen in Zaandam en omstreken? Neem contact op en samen kijken we naar de mogelijkheden en kansen. Wellicht is jouw droomhuis dichterbij dan je denkt!

 

Handmatig gekozen

De mooiste huizen

Deel deze pagina:

Kies voor een persoonlijk contact

Informatie nodig?

amsterdam
FRIS Woningmakelaars Amsterdam
Buitenveldertselaan 42
1081 AA Amsterdam
+31(0)20 - 301 77 15
zaandam
FRIS Woningmakelaars Zaandam
Westzijde 83
1506 GA Zaandam
+31(0)75 - 655 50 90