fris makelaardij

Wonen in Zaandam

Huis kopen Huis verkopen

Home  /  Makelaar Zaandam

Makelaar Zaandam

Een huis kopen in Zaandam? Bij FRIS hebben we al bijna 100 jaar ervaring. 100 jaar waarin we mensen met plezier hebben begeleidt met de koop en/of verkoop van hun woning in Zaandam. Dat is echt veel kennis en ervaring waar jij op kan bouwen!

Makelaar in Zaandam en omstreken

Naast makelaar in Zaandam zijn wij ook actief in Amsterdam en andere plaatsen in de streek, zoals Koog aan de Zaan. We opereren vanuit twee vestigingen, waarvan één in het hart van Zaandam. Als makelaar in Zaandam biedt deze locatie ons en onze klanten bereikbaarheid tot de regio én tot kennis over wat er zoal speelt op de lokale woningmarkt. Je mag dus gerust zeggen dat wij specialist zijn in Zaandam en omstreken!

Aankoopmakelaar Zaandam

Als aankoopmakelaar in Zaandam hebben wij al veel mensen mogen helpen bij de koop van hun droomhuis. Een aankoopmakelaar van FRIS biedt zekerheid als het gaat om de bouwkundige en juridische aspecten van een huis. Bovendien zijn we eerder op de hoogte van het aanbod. Zeker geen overbodige luxe op de hedendaagse woningmarkt!
De wijze van aankoopbegeleiding is bij ons echt maatwerk. Het hangt dus helemaal af van jouw woonwensen en wat je zelf wil doen in het aankooptraject. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak met onze aankoopmakelaar in Zaandam!

Een huis kopen in Zaandam

Benieuwd naar de woningen die wij als makelaar in Zaandam in onze portefeuille hebben? Je kunt ons volledige woningaanbod online bekijken, of maak een afspraak om uw wensen te bespreken.

Fris Makelaar Zaandam

Wil je meer weten over kopen of verkopen in Zaandam en omstreken? Neem dan contact op met onze echte “Makelaar Zaandam”! Bespreek jouw woonwensen en samen kijken we naar de mogelijkheden en kansen. Wellicht is jouw droomhuis dichterbij dan je denkt!

Meer weten over wonen in Zaandam en omstreken?

Wil je meer weten over kopen of verkopen in Zaandam en omstreken? Neem dan contact op met onze echte “Zaandam Makelaar”, en bespreek jouw woonwensen. Wellicht is jouw droomhuis dichterbij dan je denkt!

Neem contact op

Handmatig gekozen

De mooiste huizen

Deel deze pagina:

Kies voor een persoonlijk contact

Informatie nodig?

amsterdam
FRIS Woningmakelaars Amsterdam
Buitenveldertselaan 42
1081 AA Amsterdam
+31(0)20 - 301 77 15
zaandam
FRIS Woningmakelaars Zaandam
Westzijde 83
1506 GA Zaandam
+31(0)75 - 655 50 90