fris makelaardij

Waarom verkopen met FRIS echt werkt

Check online waarde Vraag offerte aan

Home  /  Huis verkopen in omgeving Amsterdam of Zaandam?

Wat vind jij belangrijk bij

Huis verkopen in omgeving Amsterdam of Zaandam?

Je hebt het besluit genomen om jouw huis te verkopen? Of je twijfelt nog of je de stap gaat zetten? Een spannende periode! Lees hier waarom verkopen met FRIS echt werkt.

Onze mensen zijn bepalend voor jouw succesvolle verkoopstrategie. Zij zijn een luisterend oor en verliezen bij de verkoop het resultaat niet uit het oog. Lees hieronder hoe jij ook blij kunt worden van onze verkoopmakelaars in Amsterdam, Zaandam en omgeving.

Echt contact als basis voor de verkoop van jouw huis

Het begint met een goed gesprek. Op basis van jouw wensen ontvang je een heldere offerte zodat je precies weet wat je mag verwachten.

Heldere afspraken

Je gaat jouw huis verkopen, spannend! Gemaakte afspraken leggen we van tevoren vast, zodat iedereen weet wat de verwachtingen zijn. Ook ons team. Een geruststellende gedachte toch?

Goed voorbereid starten

Er is maar één kans voor een eerste indruk bij de verkoop van jouw huis. Bovendien blijkt uit onderzoek dat een professionele presentatie leidt tot meer bezichtigingen en uiteindelijk tot een beter verkoopresultaat. Ook zetten we vooruitstrevende online marketing in wanneer dit bijdraagt aan de verkoop van jouw huis.

Vraag offerte aan

De verkoop van jouw woning

We maken het verschil door kandidaat-kopers de tijd te gunnen bij de bezichtigingen. Dat is echt een uitzondering bij makelaars. Zo leren wij de doelgroep beter kennen en weten we uiteindelijk meer gericht advies te geven om zo de beste koper voor jouw huis te vinden. Vooral in deze fase nemen wij je veel tijd en stress uit handen, waarbij we je continu digitaal op de hoogte stellen van de voorderingen. Wel de lusten maar niet de lasten dus.

Jij – Jullie

Wij weten hoe belangrijk deze stap in iemand zijn of haar leven is, wij doen er alles aan om van dit proces een feest te maken. Jouw input is dan ook van cruciaal belang om onze dienstverlening scherp te houden. Dat zie je ook terug in onze reviews.

Bekijk reviews

We halen meer uit jouw huis met marketing

FRIS kiest voor de beste fotografen voor een indrukwekkende eerste indruk. Samen met onze innovatieve marketing halen we zo het beste uit jouw huis.

Onze slimme social media campagnes bereiken meer kopers voor jouw huis. We halen meer respons uit bezichtigingen door onze unieke marketing automation en onze klanten zijn altijd op de hoogte van de voortgang door ons digitaal klantendossier. Bovendien zijn we 24/7 bereikbaar waardoor we geen klant missen voor jouw huis. Zo houden we meer tijd over voor echt persoonlijk contact met onze klanten.

We zetten net een stapje meer als het gaat om de verkoop van jouw huis. Wat denk je bijvoorbeeld van de unieke online presentatie van jouw huis met Matterport? Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Deel deze pagina: