fris makelaardij

Ben jij echt toe aan een nieuwe plek?

10 tips bij kopen Woningaanbod

Home  /  Aankoopmakelaar

Een makelaar als partner bij aankoop, een geruststellende gedachte

Aankoopmakelaar

Je wilt een huis kopen in Amsterdam, Zaandam of omgeving? Of sta je op het punt om te gaan bieden op een huis? Dan is een aankoopmakelaar van FRIS een goed idee. Een aankoopmakelaar van FRIS als partner bij de aankoop van jouw droomhuis is niet alleen een geruststellende gedachte maar je bent daarmee ook net een stapje eerder op de hoogte van het nieuwste aanbod. Makelaars wisselen het woningaanbod met elkaar uit voordat het op de markt komt. Hierdoor nemen de kansen op bezichtigen en een daadwerkelijke aankoop aanzienlijk toe.

Bovendien bieden we zekerheid als het gaat om de bouwkundige en juridische aspecten van een huis, daarmee kan je een hoop stress en problemen achteraf voorkomen. Met deze aankoopbegeleiding verdienen we onszelf al gauw weer terug.

Kortom; wil jij jouw kansen vergroten en de risico’s verkleinen bij de aankoop van jouw nieuwe droomhuis? Plan dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in en ervaar wat we voor je kunnen betekenen in deze spannende periode in een oververhitte woningmarkt.

De wijze van aankoopbegeleiding is echt maatwerk en hangt helemaal af van jouw woonwensen en wat je zelf wil doen in het aankooptraject.

Deel jouw woonwensen

Ben jij echt toe aan een nieuwe plek? Plan een afspraak met een van onze aankoopmakelaars. Dat is gratis en zonder vervolgverplichtingen. In een persoonlijk gesprek kan je jouw woonwensen met ons delen waardoor jouw droomhuis weer een stapje dichterbij komt.

Reeds veel blije klanten gingen je voor. Lees hieronder de reviews van ons kantoor in Amsterdam en Zaandam.

Vraag offerte aan

Slim aankopen met Copaan!

Met Copaan kan je veel slimmer zoeken aan de hand van jouw eisen en wensen. Zo creëer je een makkelijk overzicht en beter inzage in welk huis nu echt bij je past. Bestaande zoeksystemen zoals bij Funda zijn beperkt waardoor je niet altijd goed kan beoordelen of er een match is.

Bovendien ontvang je als eerste het nieuwste woningaanbod waardoor je er altijd snel bij bent. Zo verkleinen we het risico dat je achter het net vist. Het is een buitengewoon slimme tool om samen met FRIS Woningmakelaars tot resultaat te komen. Een huis zoeken is nog nooit zo leuk en effectief geweest! Informeer bij onze aankoopmakelaar naar de mogelijkheden.

Maak een afspraak Bekijk video

Ook een blije klant worden?

Reeds veel blije klanten gingen je voor. Lees hier de reviews van ons kantoor in Amsterdam en Zaandam.

Amsterdam Zaandam

Deel deze pagina:

Kies voor een persoonlijk contact

Informatie nodig?

amsterdam
FRIS Woningmakelaars Amsterdam
Buitenveldertselaan 42
1081 AA Amsterdam
+31(0)20 - 301 77 15
zaandam
FRIS Woningmakelaars Zaandam
Westzijde 83
1506 GA Zaandam
+31(0)75 - 655 50 90