fris makelaardij

Welkom in Amsterdam en de Zaanstreek!

Neem contact op

Home  /  Expat

Welkom in de metropoolregio Amsterdam

Expat

Welkom in de Metropoolregio Amsterdam! Je hebt als expat waarschijnlijk veel te regelen of wil je juist tijd overhouden om deze schitterende regio te verkennen. Wij kunnen ons voorstellen dat je dan wel een goede adviseur kunt gebruiken als het gaat om het vinden van een nieuwe plek om te wonen. Maak dan eens kennis met de mensen van FRIS. Vanzelfsprekend zijn dit echte specialisten op het gebied van kopen en verkopen. Wij zijn onder andere aangesloten bij Certified Expat Brokers en de MVA (Makelaarsvereninging Amsterdam). Maar nog veel belangrijker; wij bieden een luisterend oor, waardoor wij jou oplossingen kunnen bieden waar jij blij van wordt.

Met vestigingen in Amsterdam, Zaandam zijn we bekend in de regio en kunnen wij jou op basis van jouw wensen adviseren welke plek het beste bij jou past. Bovendien beheren we een grote portefeuille huurwoningen, hebben we een eigen verhuurafdeling en zijn we tevens thuis in nieuwbouw. Ideaal voor een expat dus. Zo kunnen we jou altijd de beste woonoplossing bieden, zowel qua koop als huur.

Kies je voor een koophuis dan heb je mogelijk een hypotheek nodig, onze specialisten van Squire kunnen je tevens adviseren over het verkrijgen van een hypotheek. Een geruststellende gedachte om alles onder 1 dak te hebben zodat u vooral van uw nieuwe woonomgeving kan genieten zonder stress.

Maak vrijblijvend een afspraak

Ervaar wat onze makelaar voor jou als expat kunnen betekenen en neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend gesprek over jouw woonwensen.

Neem contact op

Kies voor persoonlijk contact of

Vraag direct een offerte aan

Wil jij jouw woonwensen met ons bespreken zodat je precies weet wat onze mensen voor je kunnen betekenen? Of wil je direct vrijblijvend een offerte opvragen?

Maak een afspraak Offerte

Deel deze pagina:

Kies voor een persoonlijk contact

Informatie nodig?

amsterdam
FRIS Woningmakelaars Amsterdam
Buitenveldertselaan 42
1081 AA Amsterdam
+31(0)20 - 301 77 15
zaandam
FRIS Woningmakelaars Zaandam
Westzijde 83
1506 GA Zaandam
+31(0)75 - 655 50 90