fris makelaardij

Welkom in Amsterdam en de Zaanstreek!

Neem contact op

Home  /  Expat

Welkom in de metropoolregio Amsterdam

Expat

Welkom in de Metropoolregio Amsterdam! Naast het vinden van een woning hebt u als expat waarschijnlijk veel te regelen. Of wilt u juist tijd overhouden om deze schitterende regio te verkennen. Wij kunnen ons voorstellen dat u daarom wel een goede adviseur kunt gebruiken als het gaat om het vinden van een nieuwe plek om te wonen.

Maak daarom eens kennis met de mensen van FRIS! Vanzelfsprekend zijn dit echte specialisten op het gebied van kopen en verkopen, mede voor expat woningen in de regio Amsterdam. Wij zijn onder andere aangesloten bij Certified Expat Brokers en de MVA (Makelaarsvereninging Amsterdam). Maar nog veel belangrijker; wij bieden een luisterend oor, waardoor wij u oplossingen kunnen bieden waar u blij van wordt.

Aankoop en verhuur makelaar expats

Met vestigingen in Amsterdam en Zaandam zijn we bekend in de regio en kunnen wij u op basis van uw wensen adviseren welke plek het beste bij u past. Bovendien beheren we een grote portefeuille huurwoningen, hebben we een eigen verhuurafdeling en zijn we tevens thuis in nieuwbouw. Zo kunnen we u als expat altijd de beste woning bieden, zowel qua koop als huur.

Hoe kunnen we u verder helpen?

Kiest u als expat voor een koopwoning, dan hebt u mogelijk een hypotheek nodig. Onze specialisten van Squire kunnen u tevens adviseren over het verkrijgen van een hypotheek. Een geruststellende gedachte om alles onder één dak te hebben zodat u snel, zonder stress, van uw nieuwe woonomgeving kan genieten.

Maak vrijblijvend een afspraak

Ervaar wat onze makelaars voor u als expat kunnen betekenen en neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend gesprek over uw woonwensen. Uw droomhuis is misschien wel dichterbij dan u denkt!

Neem contact op

Kies voor persoonlijk contact of

Vraag direct een offerte aan

Wil jij jouw woonwensen met ons bespreken zodat je precies weet wat onze mensen voor je kunnen betekenen? Of wil je direct vrijblijvend een offerte opvragen?

Maak een afspraak Offerte

Deel deze pagina:

Kies voor een persoonlijk contact

Informatie nodig?

amsterdam
FRIS Woningmakelaars Amsterdam
Buitenveldertselaan 42
1081 AA Amsterdam
+31(0)20 - 301 77 15
zaandam
FRIS Woningmakelaars Zaandam
Westzijde 83
1506 GA Zaandam
+31(0)75 - 655 50 90