fris makelaardij

Wat is de waarde van mijn woning?

Online woningwaarde Gratis waardebepaling

Home  /  Woningwaarde calculator

Jouw huis is wellicht meer waard dan je denkt!

Woningwaarde calculator

Overweeg je te verhuizen en wil je weten wat de waarde van jouw woning is? Of ben je gewoon nieuwsgierig wat de waarde is van jouw huis in deze oververhitte woningmarkt? Maak dan gebruik van onze handige woningwaarde calculator en ontvang binnen één minuut kosteloos een waarderapport in jouw mailbox.

Woningwaarde berekenen online

Als je de waarde van jouw woning online gratis gaat berekenen weet je waarschijnlijk al dat deze waarde altijd een schatting is. Een exacte woningwaarde is online niet te berekenen. Hiervoor zijn gegevens over onder andere de bouwkundige staat en afwerking van jouw woning nodig. Wel biedt het online berekenen van de waarde van jouw woning een goede indicatie van de prijs die je mogelijk ontvangt voor je huis. Direct een schatting van jouw woningwaarde in je inbox? Klik op de button hieronder!

Woningwaarde calculator

Welke gegevens heb ik nodig om mijn woningwaarde online te berekenen?

In de woningwaarde calculator hoef je enkel postcode, huisnummer en een geschat woonoppervlak in te vullen. Verdere gegevens hoef je er nu dus niet bij te pakken! De woningwaarde calculator gebruikt data over de verkoopprijzen van huizen in de buurt met gelijke specificaties. Aan de hand van deze gegevens kan de calculator een schatting van de woningwaarde berekenen. Binnen één minuut ontvang jij dan kosteloos en vrijblijvend een waarderapport van jouw huis per mail.

Hoe nauwkeurig is de woningwaarde calculator?

De woningwaarde calculator kan de waarde van jouw huis online berekenen op basis van beschikbare data. Vanzelfsprekend is niet alle data online beschikbaar. De woningwaarde calculator kan dus enkel de waarde van jouw woning schatten en het resultaat kan afwijken van de werkelijke waarde. Wil je 100% zeker weten wat de waarde van jouw woning is? Neem dan contact op met één van onze makelaars. Zij kunnen op basis van aanvullende gegevens een nauwkeurige schatting doen. Bereken volledig gratis en vrijblijvend je woningwaarde!

Deel deze pagina: