fris makelaardij

Amsterdam binnen de ring

Huis kopen Huis verkopen

Home  /  Amsterdam binnen de ring

Amsterdam binnen de ring

Wie het heeft over wonen in Amsterdam denkt vaak aan wonen binnen de ring. De A10 om precies te zijn. Deze ringweg is voor velen een afbakening van een gebied waarbinnen het echt fijn wonen is. En geef ze eens ongelijk met een gebied dat qua levendigheid en charme bijna niet te evenaren is!

Hier vind je voorname stadsdelen zoals Zuid, West waarbij Oud-Zuid en Oud-West al decennia lang de meest populaire woongebieden vormen met onder andere Hoofddorppleinbuurt, Museumkwartier, Schinkelbuurt, Stadionbuurt, Willemspark, Schinkelbuurt, Vondelbuurt, Westerpark, Rivierenbuurt en natuurlijk de Grachtengordel.

Het gebied is een walhalla voor cultuursnuivers en culinaire fijnproevers. Winkelen doe je hier op hoog niveau maar ook recreeren kan uitstekend in het Vondelpark.

De openbaar vervoersverbindingen zijn perfect, echter niet overal is het handig om een auto te bezitten. Echter in Oud-Zuid is het nog altijd op veel plekken mogelijk om niet alleen snel een parkeervergunning te bemachtigen. Er zijn in veel buurten dan ook voldoende parkeerplekken te vinden.

Deze begeerlijke buurten kent een groot aantal woningzoekers en dat zorgt ervoor dat dit tevens de minst betaalbare gebieden zijn om in te wonen. Dat terwijl Amsterdam heel veel fijns te bieden heeft op andere plekken.

 

Kan je wel een beetje hulp gebruiken?

Dat kunnen we ons goed voorstellen. Amsterdam heeft enorm veel te bieden en elk woongebied heeft weer zijn bijzonderheden. Onze makelaars kunnen je op basis van jouw woonwensen uitstekend adviseren. Wellicht ontdek je dan weer nieuwe buurten waar jouw woondromen uit kunnen komen! Neem voor een vrijblijvend adviesgesprek contact met ons op.

Neem contact op

Deel deze pagina:

Kies voor een persoonlijk contact

Informatie nodig?

amsterdam
FRIS Woningmakelaars Amsterdam
Buitenveldertselaan 42
1081 AA Amsterdam
+31(0)20 - 301 77 15
zaandam
FRIS Woningmakelaars Zaandam
Westzijde 83
1506 GA Zaandam
+31(0)75 - 655 50 90