fris makelaardij

Verkocht? Niet alle woningen vind je op Funda!

Check online waarde Maak afspraak

Home  /  Stille verkoop

Steeds met woningeigenaren kiezen voor

Stille verkoop

Steeds meer woningen zijn niet te vinden op Funda, maar bevinden zich enkel in het stille verkoop aanbod. Dat houdt in dat de verkoper er bewust voor kiest om de verkoop niet aan de grote klok te hangen. Maar als potentiële koper wil jij natuurlijk wel op de hoogte zijn van deze stille verkoop huizen!

Waarom kiezen voor stille verkoop?

In plaats van veel publiek worden stille verkoop huizen slechts aan een selecte groep mensen aangeboden. Er zijn verschillende redenen waarom verkopers daarvoor kiezen. Ten eerste is er bij veel woningeigenaren de wens om eerst een geschikte andere woning te vinden alvorens ze hun eigen huis willen verkopen. Toch vinden ze het fijn om de koper al in beeld te hebben. Ten tweede heeft FRIS Woningmakelaars veel klanten die een nieuwbouwwoning gekocht hebben. De oplevering van een nieuwbouwwoning laat soms wel tot een paar jaar op zich wachten. Voor deze groep woningeigenaren is het fijn om zekerheid te hebben over de verkoop van hun bestaande woning. Ten derde zijn er verschillende privacy-redenen om te kiezen voor stille verkoop. Bijvoorbeeld als je niet wil dat iedereen weet dat je huis te koop staat, of simpelweg omdat het niet goed voelt om foto’s van (het interieur van) je huis online te zetten.

Hoe werkt stille verkoop?

Wil jij jouw woning aanbieden voor stille verkoop? Bij FRIS Makelaars hebben we veel ervaring met deze vorm van verkoop. Onze makelaars kunnen je dan ook van veel advies voorzien. Bovendien hebben wij door ons grote netwerk de juiste contacten om het proces goed te laten verlopen.

Benieuwd naar ons stille verkoop aanbod?

Bij FRIS hebben we zeer regelmatig woningen in stille verkoop. Daar kan ook jouw droomhuis tussen zitten! Wil jij een bericht ontvangen zodra er een woning in ons stille verkoop aanbod zit die aan jouw wensen voldoet? Laat dan jouw woonwensen hieronder achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Geheel kosteloos en vrijblijvend!

Laat een bericht achter en we nemen nog dezelfde dag contact met je op

Neem vrijblijvend contact met ons op

Deel deze pagina: