fris makelaardij

Verkocht? Niet alle woningen vind je op Funda!

Check online waarde Maak afspraak

Home  /  Stille verkoop

Steeds met woningeigenaren kiezen voor

Stille verkoop

Wist je dat niet alle woningen verkocht worden via Funda? Informeer dan eens naar de woningen die in stille verkoop staan. Steeds meer woningeigenaren kiezen ervoor om hun woning in stille verkoop aan te bieden. Dat houdt in dat de verkoper er bewust voor kiest om de verkoop op een laag pitje te zetten of juist wil voorkomen dat er een flinke groep kopers de strijd met elkaar aangaat.

De redenen waarom een verkoper hiervoor kiest lopen uiteen. Ten eerste is er bij veel woningeigenaren de wens om eerst een geschikte andere woning te vinden alvorens ze hun eigen huis willen verkopen. Toch vinden ze het fijn om de koper al in beeld te hebben voor het geval hun volgende droomhuis ook daadwerkelijk gevonden is. Ten tweede heeft FRIS Woningmakelaars veel klanten die een nieuwbouwwoning gekocht hebben. De oplevering van een nieuwbouwwoning laat soms wel tot een paar jaar op zich wachten. Dat terwijl deze groep woningeigenaren het wel fijn vindt om zekerheid te hebben over de verkoop van hun bestaande woning. De derde, minder vaak voorkomende, reden is dan niet iedereen het op prijs stelt dat iedereen zomaar een kijkje kan nemen in hun huis op de grote landelijke woningwebsites.

Zo hebben we dus zeer regelmatig woningen in stille verkoop. Daar kan ook jouw droomhuis tussen zitten!

Jouw droomhuis?

Wil jij een bericht ontvangen zodra er een woning in stille verkoop is die aan jouw wensen voldoet? Laat dan jouw woonwensen hieronder achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op, geheel kosteloos

Laat een bericht achter en we nemen nog dezelfde dag contact met je op

Neem vrijblijvend contact met ons op

Deel deze pagina: