fris makelaardij

Kom tot bloei in Buitenveldert

Huis kopen Huis verkopen

Home  /  Makelaar Buitenveldert

Makelaar Buitenveldert

Zoek jij een makelaar in Amsterdam? Maak dan eens kennis met onze mensen. Echte mensen waar je blij van wordt. Vakidioten die altijd gaan voor het beste resultaat en bij wie het echte contact nog steeds het belangrijkste is. Of je nu een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar in Amsterdam zoekt, wij hebben ze in huis.

Bijzonderheden over Buitenveldert

Halverwege jaren ’70, toen wij als makelaar een vestiging openden in Buitenveldert, was de wijk nagenoeg voltooid. U treft hier een diversiteit van woningtypen aan met laag-, middel-, en hoogbouw. Zowel koop- en huurwoningen zijn in ruime mate aanwezig. Mede onder invloed van de Zuidas kent de wijk de laatste jaren ook een grote instroom van expats.

Veel straten in Buitenveldert zijn vernoemd naar titels van ambtenaren die in Amstelland actief waren. Ook tref je straten aan die refereren aan Nederlandse Provincies en kastelen en buitenplaatsen. Bekende gebouwen of plekken zijn de Vrije Universiteit (VU), het ziekenhuis VUmc en natuurlijk het Amsterdamse Bos met de Bosbaan.

Buitenveldert voor gezinnen

Veel gezinnen kiezen er de laatste jaren voor een huis te kopen in Buitenveldert. Niet zo gek, gezien het feit dat alles hier wat ruimer is opgezet dan binnen de ring A10. Bovendien vindt u hier alles wat je nodig hebt in een gezinssituatie. Zo zijn er zeven basisscholen om uit te kiezen en vindt u in het voortgezet onderwijs vier scholen met de Apollo, de Christelijke Scholengemeenschap Buitenveldert en de JSG Maimonides. Het Amstelpark, dat in 1972 werd gebruikt voor de Floriade, ligt aan de oostkant en grenst aan de Amstel. Een prachtig park om te recreëren en veel vermaak voor kinderen.

Een huis kopen in Buitenveldert

Bent u klaar om van Buitenveldert uw nieuwe woonomgeving te maken? Onze makelaars helpen u graag! Ons volledige woningaanbod is online te vinden, maar u kunt ook direct een afspraak maken met onze wijkspecialisten. Deze makelaars weten alles van Buitenveldert en het aanbod. U kunt direct, vrijblijvend een afspraak maken om uw woonwensen te bespreken!

Meer weten over wonen in Buitenveldert?

Wil je meer weten over kopen of verkopen met een makelaar in Buitenveldert? Neem dan contact op met onze buurtspecialist en bespreek jouw woonwensen. Wellicht is jouw droomhuis dichterbij dan je denkt!

Neem contact op

Waar ligt jouw interesse?

Uitgelichte woningen

Deel deze pagina:

Kies voor een persoonlijk contact

Informatie nodig?

amsterdam
FRIS Woningmakelaars Amsterdam
Buitenveldertselaan 42
1081 AA Amsterdam
+31(0)20 - 301 77 15
zaandam
FRIS Woningmakelaars Zaandam
Westzijde 83
1506 GA Zaandam
+31(0)75 - 655 50 90