fris makelaardij

Verkoopplannen? Vraag een gratis waardebepaling aan!

Check online waarde Maak afspraak

Home  /  Wat is mijn huis waard?

Jouw huis verkopen maar eerst de waarde weten?

Wat is mijn huis waard?

Overweeg je jouw huis in de regio Amsterdam of Zaandam te verkopen en ben je benieuwd naar wat je huis waard is? Vraag dan hier een gratis waardebepaling aan voor jouw huis! Onze makelaars kunnen op basis van hun kennis over huiswaarde in jouw omgeving een goede indicatie geven van de waarde van jouw huis. De waardebepaling van je woning is altijd vrijblijvend en gratis.

Heb je deze waarde niet nodig voor je hypotheekverstrekking, verzekering of de belastingdienst? Neem dan nu contact ons op.

Wil jij een gratis waardebepaling voor jouw huis aanvragen? Laat je gegevens hieronder achter en één van onze makelaars neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wat is mijn huis waard?

Benieuwd naar de waarde van jouw woning?

Vraag een gratis waardebepaling aan; vul je gegevens in en één van onze makelaars neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hoe berekenen jullie wat mijn huis waard is?

De verkoopwaarde van jouw huis wordt bepaald aan de hand van de ligging, bouwkundige staat en afwerking. Daarnaast beschikken onze makelaars over unieke data over de prijsontwikkeling van woningen uit jouw buurt en recente transacties van vergelijkbare huizen. Zo kunnen ze zeer nauwkeurig de waarde van jouw huis berekenen.

Ik ben benieuwd hoeveel mijn huis waard is, maar weet nog niet zeker of ik het wil verkopen. Kan ik een waardebepaling aanvragen? Uiteindelijk bepaal je zelf of en aan wie je jouw huis gaat verkopen. Hoewel wij je natuurlijk graag helpen bij de verkoop van jouw huis, zitten er aan onze waardebepalingen geen vervolgverplichtingen. Een gesprek met één van onze verkoopmakelaars is dus geheel vrijblijvend!

Is de berekening van mijn huiswaarde hetzelfde als een taxatie?

Nee, de waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatie. Hoewel beide een indicatie geven voor de waarde van je huis heb je voor het aanvragen van je hypotheek nog steeds een officiële taxatie nodig. Ook daarin kunnen onze makelaars je ondersteunen!

Deel deze pagina: