fris makelaardij
Home  /  Woningen  /  Vuurliniehof 26 De Kwakel

Vuurliniehof 26 De Kwakel

Huurprijs
€ 1.450,- p/m
Status
Beschikbaar
Bouwvorm
Bestaande bouw

Lees hier een

Beschrijving

De verhuur is reeds gestart, er zijn nog enkele appartementen beschikbaar! Start nu jouw huuraanvraag op de projectwebsite www.hureninthamenhof.nl zo spoedig mogelijk, om hopelijk een van de laatste woningen toegewezen te krijgen.

115 MODERNE HUURAPPARTEMENTEN

Wonen in het groen met het gemak van de stad altijd dichtbij. Thamenhof biedt alles wat je zoekt op een heerlijke nieuwe woonplek. In Uithoorn, tussen de Vuurlijn en de Koningin Máximalaan, verrijzen in Thamenhof 115 moderne nieuwbouwappartementen voor de sociale, middeldure en vrije sector verhuur. Hier wordt het heerlijk wonen voor starters, doorstromers en vitale ouderen. Midden in de randstad en het Groene Hart, dicht bij belangrijke voorzieningen en uitvalswegen naar Amsterdam, Utrecht, Amstelveen en de rest van Nederland.

In Thamenhof krijg je een modern licht thuis, met een heerlijk eigen balkon. Lekker relaxen in je ruime woonkamer, culinair aan de slag in je moderne keuken en genieten in je complete badkamer. Je hebt één of twee comfortabele slaapkamer(s). Met een praktische inpandige berging en parkeerplekken onder de pergola of in de ondergrondse parkeergarage.

VOORZIENINGEN

In Thamenhof woon je dicht bij alle denkbare voorzieningen, zoals basis- en middelbaar onderwijs, (sport)verenigingen en winkelcentra Amstelplein en Zijdelwaard. Ook de gezellige jachthaven van Uithoorn en de horeca in het dorpscentrum zijn in de buurt. Thamenhof is wonen en leven in het groen met het gemak van alle voorzieningen dichtbij.

SOCIALE-, MIDDELDURE EN VRIJE-SECTOR APPARTEMENTEN

Thamenhof biedt inclusief wonen voor iedereen en daarom valt er echt iets te kiezen. In Thamenhof biedt Newomij 115 moderne en compleet opgeleverde nieuwbouwappartementen te huur aan. Van alle appartementen – elk met een eigen balkon – zijn er 30 bestemd voor sociale huur, twee voor het middeldure huursegment en 83 voor de vrije sector.

De woningen zijn er in varianten met één slaapkamer of twee slaapkamers. Het woonoppervlak van de appartementen varieert van 55 m² tot 100 m². De woningen zijn verdeeld over twee verschillende complexen en er zijn in totaal 85 beschikbare parkeerplekken.

DE MAGIE VAN HET GROENE HART

Als je woont in Thamenhof zie en beleef je dagelijks de magie van het Groene Hart. Je loopt vanuit je voordeur zo het groen in. Als je wandelt over het nabijgelegen kronkelende dijkweggetje de Vuurlijn, ga je op in de rijke historie van de streek. Dit was ooit de plek waar troepen zich ongezien voor de vijand van het ene fort naar het andere verplaatsten.

De Vuurlijn hoort trouwens bij de beroemde Stelling van Amsterdam, een verdedigingslinie die sinds 1996 is uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Dicht bij huis kun je verschillende fietsroutes kiezen, die je leiden naar de mooiste plekjes in het Groene Hart. Zo fiets je in minder dan 25 minuten naar de weidse Westeinderplassen.

BEREIKBAARHEID

Omringd door prachtig groen woon je in Thamenhof toch op een stadse, een goed bereikbare plek. Je pakt de fiets naar de belangrijkste voorzieningen in het centrum van Uithoorn. En vanaf 2024 ben je in een paar minuten wandelend bij tramhalte Aan den Zoom, die je via de Uithoornlijn snel naar Amsterdam brengt.

Je bent in Thamenhof vanaf het begin verzekerd van goede ov-verbindingen met de rest van Nederland. Met de auto ben je in een kwartier in Amstelveen via de N201 en N521. Amsterdam bereik je even snel via de A9. Als je de N201 en A2 oprijdt, ben je in een halfuur in Utrecht.

PLANNING

De bouw is gestart. Naar verwachting worden de appartementen augustus of september 2024 opgeleverd.

BELANGSTELLING?

Zie jij jezelf al wonen in Thamenhof? Registreer je dan nu en maak kans op een toewijzing op een van de laatste beschikbare appartementen!

Lees meer
Lees minder
Vragen? Neem contact met op Gordon Vos

Plan een bezichtiging

Kenmerken

Woning Algemeen

Objecttype
Appartement
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee
Liggingen
In woonwijk
Inhoud
254 m3
Woonoppervlakte
85 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
5 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
17 m2
Bouwjaar periode
VANAF_2021_TM_2030
In aanbouw
Nee
Parkeer faciliteiten
Parkeergarage
Parkeren capaciteit
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Soort
Galerijflat
Kenmerk
Appartement
Open portiek
Nee
Woonlaag
2
Aantal woonlagen
1

Overdracht

Huurprijs
€ 1.450,- p/m
Bouwvorm
Bestaande bouw
Huurprijs
€ 1.450,- p/m
Huurconditie
p/m
Huurprijs voorvoegsel
HUURPRIJS
Huurspecificaties
Exclusief servicekosten
Aanmeldingsreden
In verhuur genomen
Aanvaarding
In overleg
Status
Beschikbaar

Woning onderhoud, schuur

Isolatievormen
Volledig geïsoleerd
Dak type
Plat dak
Energieklasse
A++
Energielabel einddatum
1 januari 2034
Waardering
Uitstekend
Waardering
Uitstekend
Soort
Inpandig
Totaal aantal
1
Soorten verwarming
Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
Aardwarmte
Bouwjaar periode
VANAF_2021_TM_2030
In aanbouw
Nee

Woning Tuin, garage

Tuintypen
Geen tuin
Achterom
Nee
Soorten
Geen garage
Parkeer faciliteiten
Parkeergarage
Parkeren capaciteit
1

Plattegronden

Foto's

Bekijk de

Ligging

Deze vind je vast leuk

Vergelijkaar aanbod

Deel deze pagina:

Kies voor een persoonlijk contact

Informatie nodig?

amsterdam
FRIS Woningmakelaars Amsterdam
Buitenveldertselaan 42
1081 AA Amsterdam
+31(0)20 - 301 77 15
zaandam
FRIS Woningmakelaars Zaandam
Westzijde 83
1506 GA Zaandam
+31(0)75 - 655 50 90