fris makelaardij

Royal Dutch Apartments - Diemen

€ 1.200,- t/m € 3.500,-

Lees hier een

Beschrijving

– De eerste bewoners hebben hun intrek genomen in Royal Dutch Apartments! Ben jij nog op zoek naar een comfortabel huurappartement inclusief vloer- wandafwerking, een complete keuken en badkamer? Kijk op de projectwebsite royaldutchapartments.nl voor de beschikbare appartementen!

Eerst liever de woning bekijken? Plan dan een persoonlijke bezichtigingsafspraak met ons in. Neem hiervoor contact met ons op.

JOUW KANS OP EEN COMFORTABEL HUURAPPARTEMENT VLAKBIJ AMSTERDAM

Ben jij op zoek naar een modern én betaalbaar huurappartement op nog geen 10 minuten afstand van Amsterdam? Een woning in een nieuwbouwwijk met alle voorzieningen die je je kunt wensen op loopafstand? Een wijk met gezellige grachten, sfeervolle straatjes en groene binnentuinen waar je je meteen thuis voelt? Dan zijn de 304 Royal Dutch Apartments in Diemen-Zuid jouw kans. Kijk voor meer informatie op de projectwebsite.

JE HOEFT ALLEEN NOG JE KOFFERS IN TE PAKKEN

In Holland Park bouwen we twee karakteristieke appartementengebouwen met in totaal 304 comfortabele huurappartementen. Deze twee moderne woontorens vormen het slotstuk van Holland Wijk. Jouw laatste kans om op deze unieke plek te wonen.

Van compacte appartementen van 50 m² tot luxe penthouses van bijna 200 m². Van balkon tot dakterras. Met een zeer grote variatie aan appartementstypen is de keuze aan jou. Jouw appartement is luxe afgewerkt, voorzien van een designkeuken met inbouwapparatuur, een comfortabele badkamer en zelfs de vloer hebben we al voor je gelegd. Jij hoeft alleen nog je koffers in te pakken!

HET GEMAK VAN DE STAD, DE RUIMTE VAN DIEMEN-ZUID

Holland Park is een spraakmakende nieuwbouwwijk in Diemen-Zuid. De wijk is ontworpen door architect en stedenbouwkundige Sjoerd Soeters, die zich heeft laten inspireren door plekken met een eigenzinnig karakter zoals de Amsterdamse Jordaan en De Pijp. Holland Park is een wijk die bruist en waar de ondeugende knipoog naar de Amsterdamse grachtengordel je niet kan ontgaan.

In Holland Park vind je alles wat je nodig hebt. Van de supermarkt om de hoek tot een gezellige vintage coffeebar op de begane grond van je gebouw. Met het openbaar vervoer ben je bovendien in no time in hartje Amsterdam. Met de auto er op uit? Geen probleem, parkeren doe je in de parkeergarage onder je appartementengebouw. Het gemak van Amsterdam, de ruimte van Diemen-Zuid; dat is wonen in Holland Park.

MEER WETEN OVER DEZE UNIEKE HUURAPPARTEMENTEN?

Wil jij deze buitenkans niet laten lopen? Schrijf je dan nu in op de project pagina WWW.ROYALDUTCHAPARTMENTS.NL en start jouw online huurproces.

Lees meer
Lees minder
Vragen? Neem contact met op Gordon Vos
 • Bouwnummers

  Aantal bouwnummers
  304
 • Woonoppervlakte

  Woonoppervlakte van
  45 m2
  Woonoppervlakte tot en met
  197 m2
 • Koop/Huur

  Koop of huur
  Huur

Kenmerken

Overdracht

Postcode
1112 ZH
Adres
Diemen
Plaats
Diemen
Inhoud van
126 m3
Inhoud tot en met
552 m3
Woonoppervlakte van
45 m2
Woonoppervlakte tot en met
197 m2
Website
www.royaldutchapartments.nl

Bouw

Huurprijs van
€ 1.200,-
Huurprijs tot en met
€ 3.500,-
Aantal bouwnummers
304
Koop of huur
Huur
Opleveringsdatum
18 november 2021
Datum start verkoop
15 januari 2022

Kies voor een persoonlijk contact

Informatie nodig?

amsterdam
FRIS Woningmakelaars Amsterdam
Buitenveldertselaan 42
1081 AA Amsterdam
+31(0)20 - 301 77 15
zaandam
FRIS Woningmakelaars Zaandam
Westzijde 83
1506 GA Zaandam
+31(0)75 - 655 50 90