fris makelaardij

Diemen – A2 581

Huurprijs
€ 1.385,-
Status
Verhuurd

Lees hier een

Beschrijving

Verhuurd – PER DIRECT BESCHIKBAAR!

De eerste bewoners hebben hun intrek genomen in Royal Dutch Apartments! Ben jij nog op zoek naar een comfortabel huurappartement inclusief vloer- wandafwerking, een complete keuken en badkamer? Er zijn nog appartementen beschikbaar. Ga snel naar de projectwebsite royaldutchapartments.nl en start jouw huuraanvraag!

Eerst liever de modelwoning bekijken? Meld je dan online aan op de projectwebsite royaldutchapartments.nl voor het open huis, beschikbaar elke donderdag van 15:00 tot 17:00.

JOUW KANS OP EEN COMFORTABEL HUURAPPARTEMENT VLAKBIJ AMSTERDAM

Ben jij op zoek naar een modern én betaalbaar huurappartement op nog geen 10 minuten afstand van Amsterdam? Een woning in een nieuwbouwwijk met alle voorzieningen die je je kunt wensen op loopafstand? Een wijk met gezellige grachten, sfeervolle straatjes en groene binnentuinen waar je je meteen thuis voelt? Dan zijn de 304 Royal Dutch Apartments in Diemen-Zuid jouw kans. Kijk voor meer informatie op de projectwebsite.

JE HOEFT ALLEEN NOG JE KOFFERS IN TE PAKKEN

In Holland Park bouwen we twee karakteristieke appartementengebouwen met in totaal 304 comfortabele huurappartementen. Deze twee moderne woontorens vormen het slotstuk van Holland Wijk. Jouw laatste kans om op deze unieke plek te wonen.

Van compacte appartementen van 50 m² tot luxe penthouses van bijna 200 m². Van balkon tot dakterras. Met een zeer grote variatie aan appartementstypen is de keuze aan jou. Jouw appartement is luxe afgewerkt, voorzien van een designkeuken met inbouwapparatuur, een comfortabele badkamer en zelfs de vloer hebben we al voor je gelegd. Jij hoeft alleen nog je koffers in te pakken!

HET GEMAK VAN DE STAD, DE RUIMTE VAN DIEMEN-ZUID

Holland Park is een spraakmakende nieuwbouwwijk in Diemen-Zuid. De wijk is ontworpen door architect en stedenbouwkundige Sjoerd Soeters, die zich heeft laten inspireren door plekken met een eigenzinnig karakter zoals de Amsterdamse Jordaan en De Pijp. Holland Park is een wijk die bruist en waar de ondeugende knipoog naar de Amsterdamse grachtengordel je niet kan ontgaan.

In Holland Park vind je alles wat je nodig hebt. Van de supermarkt om de hoek tot een gezellige vintage coffeebar op de begane grond van je gebouw. Met het openbaar vervoer ben je bovendien in no time in hartje Amsterdam. Met de auto er op uit? Geen probleem, parkeren doe je in de parkeergarage onder je appartementengebouw. Het gemak van Amsterdam, de ruimte van Diemen-Zuid; dat is wonen in Holland Park.

MEER WETEN OVER DEZE UNIEKE HUURAPPARTEMENTEN?

Wil jij deze buitenkans niet laten lopen? Schrijf je dan nu in op de project pagina WWW.ROYALDUTCHAPARTMENTS.NL en start jouw online huurproces.

Lees meer
Lees minder
Vragen? Neem contact met op Gordon Vos

Kenmerken

Overdracht

Objecttype
Appartement
Huurprijs
€ 1.385,-
Status
Verhuurd
Aanvaarding
DIRECT

Woning Algemeen

Bouwrijp
Nee
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee
Inhoud
165 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
55 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2
Aantal kamers
2
Soort
Portiekflat
Kenmerk
Appartement
Open portiek
Nee
Woonlaag
7
Aantal woonlagen
1

Plattegronden

Foto's

Video