fris makelaardij

Groenmarkt - Amsterdam

€ 947.523,- t/m € 1.512.589,-

Lees hier een

Beschrijving

– Aan de rand van de Jordaan wonen, alsof je altijd op vakantie bent: met een zwembad en heus duinlandschap op het dak van het gebouw. Dat kan in een van de ruime 3 of 4-kamer dubbellaags benedenhuizen, gelegen in het schitterende, recent opgeleverde gebouw Groenmarkt. Hier woon je omgeven door luxe èn natuur.

Parkeren
Indien gewenst kan er ook een parkeerplaats in de onderliggende garage gekocht worden voor € 70.000,- v.o.n. De erfpachtcanon bedraagt € 13,32 per jaar op basis van jaarlijkse indexering. De AB 2000 is van toepassing.

Groenmarkt
Groen en duurzaam wonen, midden in de stad, op een historische locatie aan de rand van de Jordaan. Dat soort plekjes zijn steeds moeilijker om te vinden. Maar het kan in dit schitterend net opgeleverde complex!
Architecten Bastiaan Jongerius en Ronald Janssen ontwierpen voor deze historische plek, samen met landschapsarchitect Harro de Jong, een nieuw Jordanees plein. Met aan de Marnixstraat een groot herenhuis met 4 grote stadshuizen -deze zijn reeds uitverkocht-. En aan de Singelgracht een elegant, modern appartementengebouw met 35 appartementen inclusief 22 parkeerplaatsen in de ondergrondse garage en alle ruimte voor Moeder Natuur. Mooie terrassen met ‘doorgroeibare’ vloeren en plafonds, bijenhotels en zwaluwkastjes.

Buitenruimten en duinlandschap met zwembad
Het appartementengebouw aan de Singelgracht bestaat uit 35 appartementen die allemaal anders zijn. De buitenruimtes zijn prachtig ontworpen, zodat iedereen echt een eigen plek in de zon kan opzoeken. Op het dak is, voor alle bewoners, een spectaculair duinlandschap aangelegd met een buitenzwembad en een strandhuis voor gezellige etentjes of gezamenlijke activiteiten zoals teken- of schilderworkshops. Hier zit je prinsheerlijk met je voeten in het zand, uitkijkend over de stad, te midden van helmgras en duinroos, compleet met rondzoemende bijen en overvliegende zeemeeuwen.

Wonen alsof je altijd op vakantie bent, met gevels die gemaakt zijn om te begroeien en een duinlandschap met zwembad op het dak van het gebouw. Waaien op het dak doet het altijd wel een beetje, Amsterdam hoef je zo niet meer uit als je naar het strand wilt. Vanuit het langgerekte zwembad heb je prachtig uitzicht over de stad als je er een baantje trekt. Het tuinhuis is een ontmoetingsplek voor bewoners en er is een kruidentuin.

Duurzaam
Het aanbod in Groenmarkt is gasloos gerealiseerd met een epc van 0,15. Dit houdt in dat de energie die nodig is om de appartementen te laten functioneren op een duurzame manier moet worden opgewekt. In het Singelgrachtblok is er een individuele warmtepomp die middels bodemlussen onder het gebouw een groot gedeelte van de energie uit de bodem haalt. Zo worden de appartementen voorzien van warm tapwater en verwarming. De bewoners van Groenmarkt zijn mede eigenaar van een zonnedak elders in de buurt voor schone elektrische energieopwekking. Groenmarkt is voorbereid op de toekomst!

Bijzonderheden
– Gelegen in het recent opgeleverd gebouw Groenmarkt;
– Zwembad op het dak van de gezamenlijke daktuin met duinlandschap (exclusief voor bewoners van het Singelgrachtblok);
– Woonoppervlakte van ca. 120 – 125 m²;
– 2 of 3 slaapkamers met twee badkamers;
– Eigen buitenruimte op balkon, gelegen op noorden of oosten;
– Technische ruimte voor warmtepomp, ventilatie en opstelplaats voor wasmachine en droger;
– 2 bergingen in de kelder en een gemeenschappelijke fietsenberging;
– Lage erfpachtcanon vanaf € 1.153,16 per jaar op basis van jaarlijkse indexering. De AB 2000 is van toepassing;
– Indicatie servicekosten: vanaf € 285 – € 300 per maand voor het appartement en € 45,- per maand voor de parkeerplaats;
– Het is mogelijk een parkeerplaats te kopen in de ondergelegen garage ad. € 70.000,- v.o.n.;
– Projectnotaris Albers & van Tienen;
– Dit project wordt in samenwerking met Eefje Voogd Makelaardij verkocht.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees meer
Lees minder
Vragen? Neem contact met op Gordon Vos
 • Bouwnummers

  Aantal bouwnummers
  48
 • Woonoppervlakte

  Woonoppervlakte van
  82 m2
  Woonoppervlakte tot en met
  175 m2
 • Koop/Huur

  Koop of huur
  Koop

Kenmerken

Overdracht

Postcode
1016 TA
Adres
Amsterdam
Plaats
Amsterdam
Datum start bouw
1 februari 2019
Inhoud van
210 m3
Inhoud tot en met
450 m3
Woonoppervlakte van
82 m2
Woonoppervlakte tot en met
175 m2
Website
www.groenmarktamsterdam.nl

Bouw

Koop aanneemsom van
€ 947.523,-
Koop aanneemsom tot en met
€ 1.512.589,-
Aantal bouwnummers
48
Koop of huur
Koop
Datum start verkoop
6 november 2018

Kies voor een persoonlijk contact

Informatie nodig?

amsterdam
FRIS Woningmakelaars Amsterdam
Buitenveldertselaan 42
1081 AA Amsterdam
+31(0)20 - 301 77 15
zaandam
FRIS Woningmakelaars Zaandam
Westzijde 83
1506 GA Zaandam
+31(0)75 - 655 50 90