fris makelaardij

Amsterdam – Bouwnummer 10

Koopprijs
€ 973.294,-
Status
Verkocht

Lees hier een

Beschrijving

Verkocht – OPEN DAG 27 FEBRUARI 10:00 – 13:00! We zitten in de eindfase van de bouw, er valt dus volop te zien en te bezichtigen! Aanmelden voor een van de tijdsvakken kan via de aangesloten makelaars.

DE BOUW IS IN VOLLE GANG! EEN BEZOEK OP DE BOUWPLAATS IS IN OVERLEG MET 1 VAN DE MAKELAARS MOGELIJK!

‘Groenmarkt’. De naam zegt het al. Op deze mooie plek aan de Singelgracht kwamen vroeger – per boot – de groenten vanuit de polders de stad in gevaren. Spruiten, spitskool, witlof en prei! Alles 100% biologisch natuurlijk, want iets anders bestond nog helemaal niet. Supergezond.

Architecten Bastiaan Jongerius en Ronald Janssen ontwierpen voor deze historische plek, samen met landschapsarchitect Harro de Jong, een nieuw Jordanees plein. Met aan de Marnixstraat een groot herenhuis met 4 grote stadshuizen. En aan de Singelgracht een elegant, modern appartementengebouw met 35 appartementen inclusief 22 parkeerplaatsen in de ondergrondse garage en alle ruimte voor Moeder Natuur. Mooie terrassen met ‘doorgroeibare’ vloeren en plafonds, bijenhotels en zwaluwkastjes en dan op het dak – een spectaculair daklandschap met natuurzwembad en ‘strandhuis’ voor alle bewoners.

Het appartementengebouw aan de Singelgracht bestaat uit 35 appartementen die allemaal anders zijn. De buitenruimtes zijn prachtig ontworpen, zodat iedereen echt een eigen plek in de zon kan opzoeken. Op het dak wordt, voor alle bewoners, een spectaculair duinlandschap aangelegd met een buitenzwembad en een strandhuis voor feestjes, gezellige etentjes of gezamenlijke activiteiten zoals teken- of schilderworkshops. Hier zit je prinsheerlijk met je voeten in het zand, uitkijkend over de stad, te midden van helmgras en duinroos… compleet met rondzoemende bijen en overvliegende zeemeeuwen.

– Het is mogelijk een parkeerplaats te kopen in de garage eronder, vraag bij de makelaar naar de beschikbaarheid
– Inpandige fietsenstalling
– Vrij op naam koopsom, dus geen overdrachtsbelasting verschuldigd
– Projectnotaris Albers & van Tienen
– Dit project wordt in samenwerking met Eefje Voogd Makelaardij verkocht
– Zeer lage erfpachtcanon per jaar

Lees meer
Lees minder
Vragen? Neem contact met op Gordon Vos

Kenmerken

Overdracht

Objecttype
Appartement
Koopprijs
€ 973.294,-
Status
Verkocht
Aanvaarding
IN_OVERLEG

Woning Algemeen

Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee
Inhoud
317 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
122 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Soort
Dubbel benedenhuis
Kenmerk
Bel-etage
Open portiek
Nee
Woonlaag
0
Aantal woonlagen
2

Foto's