fris makelaardij

Amsterdams Noorden - Amsterdam

€ 670.000,- t/m € 1.100.000,-

Lees hier een

Beschrijving

– BINNENKORT START VERKOOP, SCHRIJF JE NU IN EN MAAK JE VOORKEUREN KENBAAR

Schrijf je nu in als belangstellende, maak je woningvoorkeuren kenbaar in de woningzoeker op de projectwebsite www.amsterdamsnoorden.nl en blijf op de hoogte! Daar staan reeds impressies, plattegronden en de prijzen in bandbreedtes.

BUITEN, MAAR TOCH IN DE STAD WONEN IN AMSTERDAM-NOORD

Het plan bestaat uit 4 twee-onder-één-kapwoningen en 6 appartementen aan het Zuideinde 366, op eigen grond. Direct aan het Zuideinde komen twee halfvrijstaande woningen van circa 161 m2. In het groene gebied achter deze huizen komt een stoere twee-onder-één-kap schuurwoning van beide 138 m2 en een kleinschalig appartementengebouw met 6 woningen van 117 tot 131 m2.

Het groene erf van Amsterdams Noorden bestaat zowel uit een gezamenlijke tuin met wandelpad als privétuinen en eigen terrassen. Alles op een mooie plek aan het water.

LANDELIJK EN STADS, VLAKBIJ DE NATUUR EN DE RING

Amsterdams Noorden komt aan het Zuideinde 366: tussen de bestaande, gemoedelijke bebouwing van een dorpse straat in Noord. Vanaf het Zuideinde ben je in enkele minuten op de Ring A10. Er zijn uitstekende fietsverbindingen richting zowel Oostzaan en Landsmeer als richting de diverse ponten naar de andere delen van Amsterdam.

Noord kent goede onderwijsvoorzieningen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Dichtbij Amsterdams Noorden is winkelcentrum Molenwijk voor de dagelijkse boodschappen. De omgeving biedt zowel de natuur van Het Twiske als het grootstedelijke, nieuwe NDSM-gebied en diverse bijzondere horeca zoals Café de Ceuvel, Pllek en Noorderlicht. Grootstedelijk en landelijk, gepolijst en rauw. Een Amsterdams Noorden.

COMPLEET EN WOONKLAAR MET DE STYLING DIE JE ZELF UITZOEKT

Alle woningen van Amsterdams Noorden zijn compleet woonklaar, naar smaak van de koper, bij oplevering. De woningen worden als onderdeel van de koopsom voorzien van een luxe SieMatic keuken met Siemens inbouwapparatuur en een Quooker, een complete luxe badkamer met Villeroy & Boch sanitair en kranen van Hansgrohe, parketvloer en gladde wandafwerking (op de begane grond). Kopers kunnen dit zelf uitzoeken bij onze showroom Woon-inspiratie. Oftewel; nieuwbouw maar niet klussen of coördineren. Het voordeel voor de koper: je hoeft niet zelf te klussen of te coördineren met vakmensen. Alles wordt verzorgd voordat je de sleutel ontvangt.

SAMEN MET WOONINSPIRATIE MAAK JE JOUW HUIS

Koper van een huis in het project Amsterdams Noorden zal, eventueel met hulp van een Woonexpert van Woon-inspiratie de woning compleet naar eigen smaak ontwerpen en samenstellen. Woon-inspiratie verzorgt in nauwe samenwerking met de aannemer de binnenafwerking van het huis.

Kenmerken:
– Eigen grond, dus geen erfpacht!
– Elke woning krijgt 1 parkeerplek toegewezen op het binnen terrein
– De appartementen hebben allen een externe eigen berging van ongeveer 6m2

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees meer
Lees minder
Vragen? Neem contact met op Gordon Vos
 • Bouwnummers

  Aantal bouwnummers
  13
 • Woonoppervlakte

  Woonoppervlakte van
  117 m2
  Woonoppervlakte tot en met
  161 m2
 • Koop/Huur

  Koop of huur
  Koop

Kenmerken

Overdracht

Postcode
1035 PP
Adres
Amsterdam
Plaats
Amsterdam
Inhoud van
351 m3
Inhoud tot en met
483 m3
Woonoppervlakte van
117 m2
Woonoppervlakte tot en met
161 m2
Perceel
147 m2
Perceeloppervlakte tot en met
180 m2
Perceel
147 m2
Website
www.amsterdamsnoorden.nl

Bouw

Koop aanneemsom van
€ 670.000,-
Koop aanneemsom tot en met
€ 1.100.000,-
Aantal bouwnummers
13
Koop of huur
Koop
Datum start verkoop
16 december 2023

Kies voor een persoonlijk contact

Informatie nodig?

amsterdam
FRIS Woningmakelaars Amsterdam
Buitenveldertselaan 42
1081 AA Amsterdam
+31(0)20 - 301 77 15
zaandam
FRIS Woningmakelaars Zaandam
Westzijde 83
1506 GA Zaandam
+31(0)75 - 655 50 90