fris makelaardij

Amsterdam – Zuideinde 1

Koopprijs
€ 1.025.000,-
Status
Beschikbaar

Lees hier een

Beschrijving

Beschikbaar – BINNENKORT START VERKOOP, SCHRIJF JE NU IN EN MAAK JE VOORKEUREN KENBAAR

Schrijf je nu in als belangstellende, maak je woningvoorkeuren kenbaar in de woningzoeker op de projectwebsite www.amsterdamsnoorden.nl en blijf op de hoogte! Daar staan reeds impressies, plattegronden en de prijzen in bandbreedtes.

TWEE-ONDER-ÉÉN-KAP ZUIDEINDE
Deze halfvrijstaande woningen zijn circa 161 m2. Opvallend is de klassieke ‘Noordse’ architectuur met een moderne uitstraling, herkenbaar aan de combinatie van rode baksteen en een donkergroen houten gevel aan de voorzijde en een waanzinnige glazen pui aan de achterkant.

COMPLEET EN WOONKLAAR MET DE STYLING DIE JE ZELF UITZOEKT

Alle woningen van Amsterdams Noorden zijn compleet woonklaar, naar smaak van de koper, bij oplevering. De woningen worden als onderdeel van de koopsom voorzien van een luxe SieMatic keuken met Siemens inbouwapparatuur en een Quooker, een complete luxe badkamer met Villeroy & Boch sanitair en kranen van hansgrohe, parketvloer en gladde wandafwerking (op de begane grond). Kopers kunnen dit zelf uitzoeken bij onze showroom Woon-inspiratie. Oftewel; nieuwbouw maar niet klussen of coördineren. Het voordeel voor de koper: je hoeft niet zelf te klussen of te coördineren met vakmensen. Alles wordt verzorgd voordat je de sleutel ontvangt.

SAMEN MET WOONINSPIRATIE MAAK JE JOUW HUIS

Koper van een huis in het project Amsterdams Noorden zal, eventueel met hulp van een Woonexpert van Woon-inspiratie de woning compleet naar eigen smaak ontwerpen en samenstellen. Woon-inspiratie verzorgt in nauwe samenwerking met de aannemer de binnenafwerking van het huis.

BUITEN, MAAR TOCH IN DE STAD WONEN IN AMSTERDAM-NOORD

Het plan bestaat uit 4 twee-onder-één-kapwoningen en 6 appartementen aan het Zuideinde 366. Direct aan het Zuideinde komen twee halfvrijstaande woningen van circa 161 m2. In het groene gebied achter deze huizen komt een stoere twee-onder-één-kap schuurwoning van 138 m2 en een kleinschalig appartementengebouw met 6 woningen van 117 tot 131 m2.

Het groene erf van Amsterdams Noorden bestaat zowel uit een gezamenlijke tuin met wandelpad als privétuinen en eigen terrassen. Alles op een mooie plek aan het water.

LANDELIJK EN STADS, VLAKBIJ DE NATUUR EN DE RING

Amsterdams Noorden komt aan het Zuideinde 366: tussen de bestaande, gemoedelijke bebouwing van een dorpse straat in Noord. Vanaf het Zuideinde ben je in enkele minuten op de Ring A10. Er zijn uitstekende fietsverbindingen richting zowel Oostzaan en Landsmeer als richting de diverse ponten naar de andere delen van Amsterdam.

Noord kent goede onderwijsvoorzieningen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Dichtbij Amsterdams Noorden is winkelcentrum Molenwijk voor de dagelijkse boodschappen. De omgeving biedt zowel de natuur van Het Twiske als het grootstedelijke, nieuwe NDSM-gebied en diverse bijzondere horeca zoals Café de Ceuvel, Pllek en Noorderlicht. Grootstedelijk en landelijk, gepolijst en rauw. Een Amsterdams Noorden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees meer
Lees minder
Vragen? Neem contact met op Gordon Vos

Kenmerken

Overdracht

Objecttype
Woonhuis
Koopprijs
€ 1.025.000,-
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
IN_OVERLEG

Woning Algemeen

Bouwrijp
Nee
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee
Inhoud
418 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
161 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Oppervlakte externe bergruimte
7 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Open portiek
Nee

Plattegronden

Foto's