fris makelaardij
Home  /  Woningen  /  Oosteinderweg 310 Aalsmeer

Oosteinderweg 310 Aalsmeer

Koopprijs
€ 1.250.000,- v.o.n.
Status
Onder bod
Bouwvorm
Nieuwbouw
Perceel
561 m2

Lees hier een

Beschrijving

Dit is uw uitgelezen kans om op eigen grond een vrijstaande villa te laten bouwen, turn-key én geheel naar wens aan te passen!

Geïnspireerd door de architectuur van Le Corbusier heeft deze vrijstaande woning, met een stijlvolle, moderne uitstraling, gevels van gemodificeerd hout of zink en een dak van strakke pannen of zink. Het woonoppervlak van deze 2 laags woning is inclusief de kantoorruimte in de vrijstaande garage ca. 212 m² en het perceelopp. ca. 561 m². De achtergevel en één zijgevel van de begane grond zijn volledig van glas, waarvan ongeveer de helft openslaand. Hiermee ontstaat een optimaal uitzicht over de tuin richting het zuiden (zuid/oost) en de Hogedijk welke momenteel heringericht wordt voor wandelen en fietsen. De ramenpartij versterkt een heerlijk gevoel van ruimte ondanks de ligging zo dicht bij het centrum van Aalsmeer en Amstelveen en op fietsafstand van Amsterdam. De kavel wordt aan de voor-en achterzijde omsloten door water, waar een brug over aangelegd zal worden om toegang tot het perceel (met de auto) te verlenen.

Deze woning wordt vanzelfsprekend bijna energieneutraal, of zelfs, al naar gelang uw wensen, met nul op de meter, gerealiseerd. Dit is inclusief warmtepomp, zonnepanelen, (vloer)verwarming in 8 apart te regelen zones, wat zal resulteren in verwachte maandelijks energiekosten van ca. 120-150 Euro (afhankelijk van de daadwerkelijke tarieven tzt).

Indien gewenst zal de kavel aan beide slootkanten voorzien worden van een nieuwe kunststof beschoeiing De losstaande garage en de tuinmuur die visueel de woning en de garage aan elkaar verbinden, zijn natuurlijk bij de prijs inbegrepen.

De prijs is vanaf €1.250.000,= VON, inclusief alle bijkomende kosten voor Notaris, leges, architect, advies, onderzoek, projectbegeleidingskosten, en desgewenst kan er een afbouwverzekering afgesloten worden bij Afbouwborg Nederland. De overdrachtsbelasting op de kavel en de BTW over de woning zijn hierbij vanzelfsprekend ook inbegrepen.
Desgewenst kan tegen meerprijs ook de overkapping tussen garage en woning gerealiseerd worden, het terras onderheid worden en/of bijvoorbeeld de tuin aangelegd worden. Alles geheel conform uw wensen maar volledig ontzorgd door de verkopende partij.

INDELING:

BEGANE GROND:
entree, toilet, technische ruimte, meterkast, bijkeuken, ruime woonkeuken en eetkamer, grote woonkamer en additionele zitruimte ofwel bibliotheek, met een openhaard die de keuken met de woonkamer verbindt, en tegelijkertijd ook scheidt. Garage met een doorgang naar een kantoor/hobbykamer.

VERDIEPING:
overloop, 2 badkamers met douche, 4 slaapkamers (met ruimte voor de wasmachine en droger).

PLANNING:
Het benodigde archeologische onderzoek is reeds voltooid en ook de aannemer die deze woning zal realiseren kan vrijwel direct beginnen. Nadat de koop- aannemingsovereenkomst definitief is, kan de definitieve aanvraag naar de gemeente en kan er vermoedelijk daarna, binnen zo’n 2 maanden begonnen worden met bouwen. Verwachte bouwtijd bedraagt dan circa 7 maanden, een en ander afhankelijk van moment van start van de bouw en het aantal werkbare dagen.

VOORBEHOUD:
bovenstaande is met alle zorg en aandacht samengesteld, doch slechts bestemd om een indruk te geven wat er voor de aangeboden prijs geleverd zou kunnen worden, en de vorm en doorlooptijd waarin dit project zou plaatsvinden. De genoemde prijs is bij dit aangeboden ontwerp vrij nauwkeurig en zal in principe alleen afwijken door aanpassing van de stelposten. Echter, de informatie hier is uiteindelijk niet bindend; de bindende zaken zullen samen met koper en verkoper bij de notaris contractueel worden vastgelegd.
Vaste projectnotaris: Signum Notariaat.

DISCLAIMER:
deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees meer
Lees minder
Vragen? Neem contact met op Kasper Goris
Kantoordirecteur Woningmakelaars Amsterdam

Plan een bezichtiging

Kenmerken

Woning Algemeen

Objecttype
Woonhuis
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee
Liggingen
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Inhoud
830 m3
Woonoppervlakte
204 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Oppervlakte externe bergruimte
31 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
0 m2
Perceel oppervlakte
561 m2
Bouwjaar periode
VANAF_2021_TM_2030
In aanbouw
Nee
Parkeer faciliteiten
Op eigen terrein
Parkeren capaciteit
2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2

Overdracht

Koopprijs
€ 1.250.000,- v.o.n.
Bouwvorm
Nieuwbouw
Aanmeldingsreden
In verkoop genomen
Aanvaarding
In overleg
Status
Onder bod

Woning onderhoud, schuur

Isolatievormen
Volledig geïsoleerd
Dak type
Zadeldak
Dak materialen
Pannen
Energieklasse
A+++
Energielabel einddatum
1 april 2033
Waardering
Uitstekend
Waardering
Uitstekend
Soort
Inpandig
Totaal aantal
1
Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
Aardwarmte
Perceel oppervlakte
561 m2
Bouwjaar periode
VANAF_2021_TM_2030
In aanbouw
Nee

Woning Tuin, garage

Tuintypen
Tuin rondom
Kwaliteit
Verzorgd
Type
Tuin rondom
Achterom
Nee
Soorten
Vrijstaand steen, Parkeerplaats
Voorzieningen
Elektra
Capaciteit
1
Isolatievormen
Volledig geïsoleerd
Parkeer faciliteiten
Op eigen terrein
Parkeren capaciteit
2

Plattegronden

Foto's

Bekijk de

Ligging

Deel deze pagina:

Kies voor een persoonlijk contact

Informatie nodig?

amsterdam
FRIS Woningmakelaars Amsterdam
Buitenveldertselaan 42
1081 AA Amsterdam
+31(0)20 - 301 77 15
zaandam
FRIS Woningmakelaars Zaandam
Westzijde 83
1506 GA Zaandam
+31(0)75 - 655 50 90