fris makelaardij

Wat is mijn huis waard?
Meld je nu gratis aan voor de
Open Woningwaarde Dag!

Aanmelden

Home  /  Open Woningwaarde Dag

Zonder vervolgverplichting

Bij de open woningwaarde dag komen we maximaal 30 minuten bij je langs. Tijdens deze vrijblijvende afspraak bekijken we jouw huis. Op basis van de huidige marktsituatie in jouw buurt en de laatste prijsontwikkelingen ontvang je een indicatie van de marktwaarde. En dat zonder vervolgverplichting!

Wanneer is de marktwaarde interessant voor jou?

 • Je hebt verhuisplannen en wil graag weten wat de verkoopwaarde van jouw huis in de huidige markt is
 • Je hebt je volgende droomhuis op het oog en je wil graag snel weten wat de potentiële overwaarde is die vrij komt uit de huidige woning
 • Je bent gewoon nieuwsgierig!

Nieuwsgierig naar de verkoopwaarde van jouw huis?

Maak dan een afspraak. We komen graag langs voor een gratis waardebepaling van jouw woning. Dat is altijd vrijblijvend! Lees hieronder wat je mag verwachten en vul het formulier in voordat het te laat is…

Aanmelden

De waarde van jouw huis in 6 stappen
 • Stap 1

  Afspraak

  Nadat je het formulier hebt ingevuld hieronder nemen we contact met je op om de afspraak in te plannen. Daarbij houden we zoveel mogelijk rekening met jouw wensen en zullen we tevens jouw specifieke wensen bespreken. Zo is de kans maximaal dat de afspraak aan jouw verwachtingen voldoet.

 • Stap 2

  Voorbereiding

  Zodra we jouw gegevens hebben en weten om welke woning het gaat kunnen wij ons alvast voorbereiden op de afspraak. Zo komen we beslagen ten ijs en kunnen we interessante informatie met je delen over de ontwikkelingen op de woningmarkt in jouw buurt tijdens te afspraak. We doen het goed en anders niet!

 • Stap 3

  Woningopname

  Onze makelaar zal in maximaal 30 minuten jouw woning opnemen. Bij voorkeur in het huis zlef maar als dat jouw voorkeur heeft is het ook goed mogelijk middels een videogesprek.

 • Stap 4

  Marktscan

  Zodra we alle informatie hebben gaan we voor je aan de slag. We bestuderen de laatste cijfers, transacties en de vraag in de markt. Alles om de maximale woningwaarde te kunnen berekenen.

 • Stap 5

  Waardebepaling

  Binnen vijf werkdagen na de afspraak ontvang je een keurig overzicht waar de indicatieve waarde van jouw woning uit blijkt. Dat is erg handig voor als je vervolgstappen wil gaan zetten.

 • Stap 6

  Vrijblijvend advies

  Blijven er na de waardebepaling nog vragen over? Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen bij aankoop en\of verkoop van jouw huis? Neem dan gerust contact op. De 1e adviesgesprekken zijn altijd gratis!

 • Fris Makelaar is zeer professioneel en betrokken. Ze zijn altijd optimaal bereikbaar, zijn heel flexibel en denken uitstekend met je mee. Ze hebben mij zeer goed geholpen bij de verkoop van mijn woning. Wat mij betreft is deze makelaar zeker een aanrader!

  Verkoper van Vlinderweg 314 Aalsmeer
 • Heel kundige en zeer professionele makelaar; peilt snel en kundig wat klant wil, goed advies, goede communicatie (uitgebreid indien gewenst, snel en korte lijnen), biedt veel service en indien van toepassing neemt veel uit handen. Kortom goede kwaliteit! En dat tegen een scherpe prijs.

  Verkoper van Abeelstraat 49 Zaandam
Deel deze pagina:

Kies voor een persoonlijk contact

Informatie nodig?

amsterdam
FRIS Woningmakelaars Amsterdam
Buitenveldertselaan 42
1081 AA Amsterdam
+31(0)20 - 301 77 15
zaandam
FRIS Woningmakelaars Zaandam
Westzijde 83
1506 GA Zaandam
+31(0)75 - 655 50 90