fris makelaardij

The Newton - Amsterdam

€ 1.495,- t/m € 2.525,-

Lees hier een

Beschrijving

– Het project is inmiddels volledig verhuurd.

Alle antwoorden op jouw vragen zijn te vinden onder de FAQ’s op de projectwebsite. Toewijzing zal plaatsvinden onder strikte eisen zoals beschreven in de FAQ. Daar zal niet van afgeweken worden, contact opnemen met het verzoek van deze voorwaarden af te wijken zal dan ook onbeantwoord blijven gezien de grote hoeveelheid aanvragen.

UNIEKE KENMERKEN THE NEWTON

– Hoog afwerkingsniveau met vloer- en wandafwerking, stompe deuren, natuurstenen vensterbanken, gordijnrails, verlichting in badkamer, toilet en keuken
– Luxe greeploze keuken met Siemens inbouwapparatuur en composiet aanrechtblad
– Grote tegels in badkamers, badkamermeubel, spiegel, glazen douchewand, regendouche en in enkele gevallen een vrijstaand ligbad
– Hoge (3.00m) plafonds tot zeer hoge plafonds op begane grond (> 3.00m)

EEN OASE VAN GROEN OP DE ZUIDAS

Duurzaam wonen in een nieuw huurappartement in Amsterdam? Dat kan in The Newton. Op de Zuidas verrijst een in het oog springend nieuwbouwproject met 101 luxe huurappartementen. Een bijzonder complex waar elke woning baadt in het zonlicht door de driehoekige bouw en de hoge ramen.

Een gemeenschappelijke daktuin verbindt de twee woongebouwen van The Newton, een plek waar bewoners kunnen genieten van de zon en van de kleurrijke tuin vol bomen en planten. En wat denk je van faciliteiten zoals pakketbussen en parkeermogelijkheden voor auto, fiets of scooter? Meld je dan nu aan op de projectwebsite om op de hoogte te blijven van deze geheime oase van groen, midden in Amsterdam.

LAATSTE UNITS BESCHIKBAAR

De lichte en duurzame appartementen van The Newton – ontworpen door Diederendirrix Architecten – halen daglicht en de natuur naar binnen. Ontdek jouw droomwoning binnenkort in de woningzoeker op de projectwebsite.
Er zijn verschillende soorten appartementen beschikbaar, voor elke woonwens of gezinssamenstelling. Wees er snel bij, schrijf je in op je favoriete appartementen via de projectwebsite en upload de benodigde documenten, om gelijk in aanmerking te komen voor de laatste woningen!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees meer
Lees minder
Vragen? Neem contact met op Gordon Vos
 • Bouwnummers

  Aantal bouwnummers
  36
 • Woonoppervlakte

  Woonoppervlakte van
  46 m2
  Woonoppervlakte tot en met
  109 m2
 • Koop/Huur

  Koop of huur
  Huur

Kenmerken

Overdracht

Postcode
1079 RZ
Adres
Amsterdam
Plaats
Amsterdam
Woonoppervlakte van
46 m2
Woonoppervlakte tot en met
109 m2
Website
www.thenewton.nl

Bouw

Huurprijs van
€ 1.495,-
Huurprijs tot en met
€ 2.525,-
Aantal bouwnummers
36
Koop of huur
Huur
Opleveringsdatum
11 december 2023
Datum start verkoop
1 september 2023

Kies voor een persoonlijk contact

Informatie nodig?

amsterdam
FRIS Woningmakelaars Amsterdam
Buitenveldertselaan 42
1081 AA Amsterdam
+31(0)20 - 301 77 15
zaandam
FRIS Woningmakelaars Zaandam
Westzijde 83
1506 GA Zaandam
+31(0)75 - 655 50 90