fris makelaardij

BRISK - Amsterdam

€ 305.000,- t/m € 502.500,-

Lees hier een

Beschrijving

– Bouw is gestart!

BRISK, jouw dynamische stek in Hondsrugpark Amsterdam. Verkoop van de eerste 36 appartementen variërend van 41 tot 72m2 is gestart. Er zijn nog appartementen beschikbaar! Heb je interesse? Neem contact op met de makelaar of schrijf je in op de projectwebsite briskamsterdam.nl. Inschrijven doe je in de “Mijn Omgeving” van BRISK. Wanneer je een account hebt aangemaakt kun je aangeven welk appartement jouw 1e, 2e, 3e etc. voorkeur heeft.

LEVENDIGHEID
Dat is waar BRISK voor staat. Letterlijk. In dit spannende samenspel van vijf duurzame gebouwen geef jij vorm aan jouw dynamische leven. Stel je eens voor: je eigen betaalbare appartement in BRISK. Een fijne stek waar je alle ruimte hebt om met volle teugen van het leven te genieten. En waar duurzaamheid en comfort vanzelfsprekend zijn. Tegelijkertijd draag je bij aan de groei en bloei van Hondsrugpark: een nieuwe, veelbelovende en supergroene stadswijk in Amsterdam!

URBAN LIVING GEVOEL
Houd jij van het leven? En doe je er alles aan om eruit te halen wat er in zit? Dan is BRISK in Amsterdam jouw plek. BRISK staat voor het ultieme Urban Living gevoel. Voor een dynamische levensstijl waarbij de sky the limit is en tijd het kostbaarste bezit. Tegelijkertijd staat BRISK stil bij de toekomst. Jouw toekomst. En die van de wereld om ons heen. Duurzaamheid en groen zijn daarom net zo belangrijk als een bruisende leefomgeving. En juist die combinatie maakt BRISK zo onberispelijk.

PLEK VOOR JEZELF
Een uitdagende baan, een leuke vriendengroep, lekker sporten, gezellige avondjes uit: jouw leven staat nooit stil en daar geniet je van. Wat dat betreft zijn de appartementen in BRISK voor jou gemaakt. Enerzijds doordat ze zichtbaar en voelbaar onderdeel uitmaken van een veelbelovende plek die altijd in beweging is. Maar tegelijkertijd ook doordat ze jou een plek bieden waar je tot jezelf komt. Op je balkon na een drukke werkdag bijvoorbeeld, met een drankje, de ondergaande zon en weids uitzicht op de omgeving. Perfect toch?

UITSTEKEND BEREIKBAAR
Wat ook mooi is: door de ligging op een voormalig bedrijvenpark is BRISK uitstekend bereikbaar op elke denkbare manier. Wil je naar een ander deel van de stad? Met de bus of metro sta je er zo. De snelwegen A2 en A9 liggen bovendien om de hoek, net als station Bijlmer. In een mum van tijd ben je in plaatsen als Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

HIER WOON JE NU, IN EEN STAD VAN DE TOEKOMST
BRISK maakt onderdeel uit van het gebied tussen de Ikea en de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Dit voormalige bedrijvenpark ondergaat een spectaculaire metamorfose. Jarenlang waren kantoren en bedrijfsgebouwen bepalend voor het beeld en de sfeer in dit deel van de stad, maar straks is het een wervelende woonwijk die voor de nodige
bedrijvigheid zorgt. De naam van deze nieuwe wijk? Hondsrugpark.

MEER INFORMATIE?
Kijk snel op de projectwebsite briskamsterdam.nl voor alle informatie!

Lees meer
Lees minder
Vragen? Neem contact met op Gordon Vos
 • Bouwnummers

  Aantal bouwnummers
  73
 • Woonoppervlakte

  Woonoppervlakte van
  41 m2
  Woonoppervlakte tot en met
  72 m2
 • Koop/Huur

  Koop of huur
  Koop

Kenmerken

Overdracht

Postcode
1101 BA
Adres
Amsterdam
Plaats
Amsterdam
Datum start bouw
1 juli 2022
Inhoud van
107 m3
Inhoud tot en met
185 m3
Woonoppervlakte van
41 m2
Woonoppervlakte tot en met
72 m2
Perceel
0 m2
Perceel
0 m2
Website
www.briskamsterdam.nl

Bouw

Koop aanneemsom van
€ 305.000,-
Koop aanneemsom tot en met
€ 502.500,-
Aantal bouwnummers
73
Koop of huur
Koop
Datum start verkoop
18 november 2022

Kies voor een persoonlijk contact

Informatie nodig?

amsterdam
FRIS Woningmakelaars Amsterdam
Buitenveldertselaan 42
1081 AA Amsterdam
+31(0)20 - 301 77 15
zaandam
FRIS Woningmakelaars Zaandam
Westzijde 83
1506 GA Zaandam
+31(0)75 - 655 50 90