fris makelaardij

Bonheur Quatrebras - Badhoevedorp

€ 675.000,- t/m € 1.190.000,-

Lees hier een

Beschrijving

– KOM NAAR DE OPEN DAG OP DE BOUWPLAATS! CHECK DATA OP DE PROJECTWEBSITE.

Inmiddels meer dan 80% verkocht, de verwachte oplevering is nu eind 2024! Kijk nu op de projectwebsite bonheur-badhoevedorp.nl voor de laatst beschikbare woningen en neem contact met ons op.

OPEN HUIS voor geinteresseerden om de week op woensdag (bekijk de data op de projectwebsite. Kom langs op locatie en de makelaar kan u meer vertellen over het beschikbare aanbod.

Bonheur Quatrebras is een heerlijk, kleinschalig nieuwbouwproject in Badhoevedorp aan de rand van Amsterdam.

Hier vindt u drie woningtypes: watervilla’s OUVERTURE genaamd (ca. 178 m2), twee-onder-een-kapwoningen GRANDEUR (ca. 166 m2) en geschakelde woningen AVENUE (ca. 142 m2). Rondom groen en water, in de buurt de alledaagse voorzieningen. Kortom: zoveel woonplezier is er te vinden aan de rand van Amsterdam.

PUUR GELUK OM HIER TE MOGEN WONEN!

Op een mooie zondagmiddag een ommetje maken door het Quatrebras Park, om de hoek van uw opvallend vormgegeven nieuwbouwwoning. Alle dagelijkse voorzieningen in uw eigen dorp. En als u de drukte wilt opzoeken is Amsterdam op fietsafstand.
Dan mág je ‘Bonheur’ heten als kleinschalig nieuwbouwproject. Wat een geluk om hier te mogen wonen grenzend aan een groen binnen gebied.

QUATREBRAS PARK

Het al bestaande park in Quatrebras kreeg de kans om te groeien.
Zo werd het park het epicentrum van de nieuwe wijk. Een hart met een grote weide en een waterpartij, een groen middelpunt voor de woningen rondom.
Een park om in te wandelen, flaneren, spelen, voetballen of picknicken. Met de kinderboerderij, de dierenweide, het zwembad en de basisschool op loopafstand.

VOORZIENINGEN

Ruim 500 woningen telt Quatrebras Park straks, als de wijk klaar is. En voor de belangrijkste voorzieningen hoeft u niet ver weg.
Er komt een nieuw winkelcentrum en om de hoek liggen scholen en kinderopvangcentra. Sportvoorzieningen en een rijk verenigingsleven bieden diverse mogelijkheden om in de buurt te sporten.
De bereikbaarheid, het groen en de uitgebreide (sport)voorzieningen maken het dorp tot een ideale plek voor gezinnen en iedereen die van buiten houdt, maar toch dichtbij Amsterdam wil wonen.

LOCATIE

Bonheur maakt deel uit van Quatrebras Park. Het is de laatste fase van het project dat ligt in de knik van de Schipholweg (N232) en de Amsterdamse Baan.
Hier is het heerlijk ruim en kindvriendelijk wonen, met het Amsterdamse Bos dichtbij. Ook andere voorzieningen in Amsterdam liggen op fietsafstand van Quatrebras.
Via de Schipholweg en directe ontsluiting op de A9 is ook de bereikbaarheid van Quatrebras met de auto gegarandeerd. Maar ook het openbaar vervoer stopt voor de deur.
Een nieuw stukje Badhoevedorp, pal tegen de bestaande bebouwing aan. Het dorp dichtbij, maar de stad Amsterdam ook. Doordat de eerdere fasen al gerealiseerd zijn, is Quatrebras Park straks ook écht af als u Bonheur-bewoner bent. En u zich geluksvogel voelt.

INTERESSE?

Als u interesse heeft, is het goed om die snel kenbaar te maken via de projectwebsite bonheur-badhoevedorp.nl en bij de makelaar van Fris Makelaars. In geval van vragen kunt u altijd contact opnemen met de makelaars.

Lees meer
Lees minder
Vragen? Neem contact met op Gordon Vos
 • Bouwnummers

  Aantal bouwnummers
  43
 • Woonoppervlakte

 • Koop/Huur

  Koop of huur
  Koop

Kenmerken

Overdracht

Postcode
1171 LP
Adres
Badhoevedorp
Plaats
Badhoevedorp
Website
www.bonheur-badhoevedorp.nl/

Bouw

Koop aanneemsom van
€ 675.000,-
Koop aanneemsom tot en met
€ 1.190.000,-
Aantal bouwnummers
43
Koop of huur
Koop
Datum start verkoop
2 augustus 2022

Kies voor een persoonlijk contact

Informatie nodig?

amsterdam
FRIS Woningmakelaars Amsterdam
Buitenveldertselaan 42
1081 AA Amsterdam
+31(0)20 - 301 77 15
zaandam
FRIS Woningmakelaars Zaandam
Westzijde 83
1506 GA Zaandam
+31(0)75 - 655 50 90