FRIS Woningmakelaars in top 3 Nationale Makelaar Awards
fris makelaardij

Bonheur Quatrebras - Badhoevedorp

€ 640.000,- t/m € 1.190.000,-

Lees hier een

Beschrijving

– Maak uw interesse kenbaar via bonheur-badhoevedorp.nl en we houden u op de hoogte.

De verwachte start bouw is Q1 2023.

WONINGTYPES

Bonheur Quatrebras is een kleinschalig nieuwbouwproject in Badhoevedorp aan de rand van Amsterdam. Hier vindt u drie woningtypes: watervilla Ouverture, twee-onder-een-kapwoning Grandeur of geschakelde woning Avenue. Rondom groen en water, in de buurt de alledaagse voorzieningen. Kortom: zoveel woonplezier is er te vinden aan de rand van Amsterdam.

PUUR GELUK OM HIER TE MOGEN WONEN!

Op een mooie zondagmiddag een ommetje maken door het Quatrebras Park, om de hoek van uw opvallend vormgegeven nieuwbouwwoning. Alle dagelijkse voorzieningen in uw eigen dorp. En als u de drukte wilt opzoeken is Amsterdam op fietsafstand.

Zeg nu zelf, dan mág je ‘Bonheur’ heten als kleinschalig nieuwbouwproject. Wat een geluk om hier te mogen wonen grenzend aan een groen binnengebied.

QUATREBRAS PARK

Het al bestaande park in Quatrebras kreeg de kans om te groeien. Zo werd het park het epicentrum van de nieuwe wijk. Een hart met een grote weide en een waterpartij, een groen middelpunt voor de woningen rondom. Een wandelpark, een speelpark, een flaneerpark, een voetbalpark of een picknickpark: wat u maar wilt. Met in de schaduw van het park de kinderboerderij, de dierenweide, het zwembad en de basisschool.

VOORZIENINGEN

Ruim 500 woningen telt Quatrebras Park straks, als de wijk klaar is. Voor de belangrijkste voorzieningen hoeft u niet eens ver weg. Er komt een nieuw winkelcentrum, om de hoek liggen scholen en kinderopvangcentra. Sporten kan in de buurt, er zijn verenigingen voor van alles en nog wat. Ook leuk QBeach, een fijne plek voor een borrel of etentje.

LOCATIE

Bonheur maakt deel uit van Quatrebras Park. Het is de laatste fase van het project dat ligt in de knik van de Schipholweg (N232) en de Amsterdamse Baan. En trouwens, Amsterdam ligt aan de horizon. Hooguit 25 minuutjes op de fiets, en u staat in het centrum van de stad. Via de Schipholweg en directe ontsluiting op de A9 is ook de bereikbaarheid van Quatrebras met de auto gegarandeerd. Maar ook het openbaar vervoer stopt voor de deur.

Een nieuw stukje Badhoevedorp, pal tegen de bestaande bebouwing aan. Het dorp dichtbij, maar de stad Amsterdam ook. Doordat de eerdere fasen al gerealiseerd zijn, is Quatrebras Park straks ook écht af als u Bonheur-bewoner bent. En u zich geluksvogel voelt.

INTERESSE?

Als u interesse heeft, is het goed om die al vroeg kenbaar te maken via de projectwebsite bonheur-badhoevedorp.nl. We beloven u dan om u op de hoogte te brengen als de startdatum van de verkoop bekend is. Vanzelfsprekend is uw registratie geheel vrijblijvend en zullen wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

Lees meer
Lees minder
Vragen? Neem contact met op Gordon Vos
 • Bouwnummers

  Aantal bouwnummers
  43
 • Woonoppervlakte

 • Koop/Huur

  Koop of huur
  Koop

Kenmerken

Overdracht

Postcode
1171 LP
Adres
Badhoevedorp
Plaats
Badhoevedorp
Website
www.bonheur-badhoevedorp.nl/

Bouw

Koop aanneemsom van
€ 640.000,-
Koop aanneemsom tot en met
€ 1.190.000,-
Aantal bouwnummers
43
Koop of huur
Koop

Kies voor een persoonlijk contact

Informatie nodig?

amsterdam
FRIS Woningmakelaars Amsterdam
Buitenveldertselaan 42
1081 AA Amsterdam
+31(0)20 - 301 77 15
zaandam
FRIS Woningmakelaars Zaandam
Westzijde 83
1506 GA Zaandam
+31(0)75 - 655 50 90