fris makelaardij

Amstel Living - Amsterdam

€ 1.089,-

Lees hier een

Beschrijving

– LET OP!! Reageren op deze huurappartementen kan alleen online via de projectwebsite amstel-living.nl. Daar kunt u inschrijven als reservekandidaat en wordt u vanzelf op de hoogte gehouden. Er kan NIET bezichtigd worden! Het verhuurproces zal ook na start verhuur volledig online plaatsvinden. Alle antwoorden op uw vragen zijn te vinden onder de FAQ’s op de projectwebsite. Toewijzing zal plaatsvinden onder strikte eisen zoals beschreven in de FAQ. Daar zal niet van afgeweken worden, contact opnemen met het verzoek van deze voorwaarden af te wijken zal dan ook onbeantwoord blijven gezien de grote hoeveelheid aanvragen.

Schrijf nu in als reservekandidaat via de projectwebsite amstel-living.nl en blijf op de hoogte!

Zoekt u een modern én betaalbaar nieuwbouwappartement aan het water, op fietsafstand van hartje Amsterdam, in de middenhuursector? Dan komt u thuis in Amstel Living! Een unieke kans betaalbaar te wonen op een onbetaalbaar mooie plek.

Aan het water van de Duivendrechtsevaart op steenworp afstand van de Amstel verrijst een imposant appartementencomplex: Amstel Living. Dit opvallende V-vormige gebouw tussen de Rademakerstraat en Meermontkade telt 55 moderne middenhuurwoningen. Deze sfeervolle driekamerappartementen zijn verdeeld over vijf etages en variëren in grootte van ruim 67 m² tot 84 m².

Hier geniet u iedere dag van een complete keuken met inbouwapparatuur, een zonnige woonkamer, sfeervolle badkamer en twee slaapkamers. Bovendien beschikt u over een heerlijke, groene binnentuin die de ontmoetingsplek vormt van Amstel Living. Parkeren doet u in de ondergrondse parkeergarage, die ruimte biedt aan 41 auto’s. Op de begane grond vindt u handige fietsenstallingen. Het gebouw heeft meerdere entrees aan de Meermontkade en Rademakerstraat.

Amstel Living dankt haar naam aan de unieke ligging vlakbij de Amstel. Hier vindt u alles wat u nodig hebt. Gezellige terrasjes aan het water, een supermarkt om de hoek, groene stadsparken op loopafstand en een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer. Ook met de auto bent u in een mum van tijd op weg via de A2 of de A10.

Vanaf uw voordeur fiets u langs de Amstel in nog geen kwartiertje naar de Dam. Voor een avondje uit hoeft u niet zo ver te zoeken. Het Oosterpark is dichtbij, net als evenementenlocatie Q-Factory. Bent u sportief? Dan zit u hier goed. Om de hoek vindt u sportpark Drieburg, klimhal Club Monk en roeivereniging RIC.

Lees meer
Lees minder
Vragen? Neem contact met op Gordon Vos
 • Bouwnummers

  Aantal bouwnummers
  55
 • Woonoppervlakte

  Woonoppervlakte van
  68 m2
  Woonoppervlakte tot en met
  84 m2
 • Koop/Huur

  Koop of huur
  Huur

Kenmerken

Overdracht

Postcode
1096 GS
Adres
Amsterdam
Plaats
Amsterdam
Inhoud van
204 m3
Inhoud tot en met
252 m3
Woonoppervlakte van
68 m2
Woonoppervlakte tot en met
84 m2
Website
www.amstel-living.nl

Bouw

Huurprijs van
€ 1.089,-
Huurprijs tot en met
€ 1.089,-
Aantal bouwnummers
55
Koop of huur
Huur
Opleveringsdatum
1 februari 2024

Kies voor een persoonlijk contact

Informatie nodig?

amsterdam
FRIS Woningmakelaars Amsterdam
Buitenveldertselaan 42
1081 AA Amsterdam
+31(0)20 - 301 77 15
zaandam
FRIS Woningmakelaars Zaandam
Westzijde 83
1506 GA Zaandam
+31(0)75 - 655 50 90