fris makelaardij

AMST Amsterdam - Amsterdam

€ 1.004,- t/m € 2.943,-

Lees hier een

Beschrijving

– Tegenover het Amstelstation komen 198 appartementen in de middenhuur en 54 vrije sector huurappartementen op een unieke plek in de stad.
Kom wonen in AMST en beleef Amsterdam van binnenuit. Op loopafstand van de Amstel met het centrum van de mooiste stad van ons land om de hoek. Wonen in AMST is een absoluut voorrecht. Een unieke mogelijkheid om het leven in de stad te combineren met een heerlijk appartement waar jij je snel thuisvoelt.

Als bewoner van AMST profiteer je van een gezamenlijk dakterras. Hier ontmoet je al je buren en zet je zomers de BBQ aan. AMST is gelegen naast het Amstelstation en achter het Frankendael park. Oost is een levendige buurt nabij vaarwater en befaamde restaurants, ontmoetingsplaatsen en cafeetjes. In en rondom Amsterdam is er altijd wat te doen, daarom is het de perfecte locatie voor de echte stad liefhebber.

Als inspiratie voor AMST diende het bestaande Amstelstation aan de overkant van de straat. Beton, glas en hout geven AMST een moderne look die niet misstaat tegenover het historische station. Aan de binnenkant van het gebouw heerst rust dankzij veel groen, houten veranda’s en gevels. De woningen hebben houten binnengevels rond een hof met gemeenschappelijke voorzieningen. In het gebouw is daarnaast een openbare parkeergarage aanwezig en een ruime fietsenstalling voor jouw tweewieler waar je als Amsterdammer niet zonder kan.

Betaalbaar huren met een middeninkomen
Voor een stad als Amsterdam is de middenklasse essentieel om de stad leefbaar te houden. Daarom kiest AMST om appartementen te verhuren aan middenhuur. De voorrangsregels die hiervoor gelden hebben betrekking op: gezinnen, lagere middeninkomens en mensen die een sociale huurwoning achterlaten in de regio. Aan het huren van een dergelijk appartement zijn wel voorwaarden verbonden welke je in de veelgestelde vragen op deze website kunt vinden.
In de middenhuur vind je woningen met een huurprijs tussen €1.004,98 en circa €1.174,97 per maand. Van de 198 appartementen in de middenhuur zijn er 152 appartementen van circa 42 m² ideaal voor starters, alleenstaanden of stelletjes. De overige 46 appartementen met een grootte van maar liefst 140 m² zijn uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen.

Vrije sector
De appartementen die in de vrije sector worden aangeboden, kennen een minimale huurprijs van €1.298,00 en zijn voor alle inkomens beschikbaar.

Locatie en bereikbaarheid
De trein, metro en bus voor de deur.. Check! Binnen 5 minuten met de auto op de Ring A10.. Check! Met 10 minuten fietsen op de Amsterdamse Albert Cuypmarkt.. Check! Bruine kroegen, cafés en restaurants op loopafstand.. Check! Het heerlijke Park Somerlust aan de Amstel om de hoek.. Check!

Lees meer
Lees minder
Vragen? Neem contact met op Gordon Vos
 • Bouwnummers

  Aantal bouwnummers
  252
 • Woonoppervlakte

  Woonoppervlakte van
  41 m2
  Woonoppervlakte tot en met
  220 m2
 • Koop/Huur

  Koop of huur
  Huur

Kenmerken

Overdracht

Postcode
1097 DN
Adres
Amsterdam
Plaats
Amsterdam
Inhoud van
106 m3
Inhoud tot en met
572 m3
Woonoppervlakte van
41 m2
Woonoppervlakte tot en met
220 m2
Website
https://amst.amsterdam/

Bouw

Huurprijs van
€ 1.004,-
Huurprijs tot en met
€ 2.943,-
Aantal bouwnummers
252
Koop of huur
Huur
Opleveringsdatum
15 augustus 2023
Datum start verkoop
15 maart 2023

Kies voor een persoonlijk contact

Informatie nodig?

amsterdam
FRIS Woningmakelaars Amsterdam
Buitenveldertselaan 42
1081 AA Amsterdam
+31(0)20 - 301 77 15
zaandam
FRIS Woningmakelaars Zaandam
Westzijde 83
1506 GA Zaandam
+31(0)75 - 655 50 90