fris makelaardij

Diemen – B2 333

Huurprijs
€ 1.290,-
Status
Beschikbaar

Lees hier een

Beschrijving

Beschikbaar – JOUW KANS OP EEN COMFORTABEL HUURAPPARTEMENT VLAKBIJ AMSTERDAM. SCHRIJF JE NU IN OP WWW.ROYALDUTCHAPARTMENTS.NL!

Dit ruime één slaapkamer appartement op de vierde etage wordt opgeleverd inclusief vloer, keuken en sanitair!

Ben jij op zoek naar een modern én betaalbaar huurappartement op nog geen 10 minuten afstand van Amsterdam? Een woning in een nieuwbouwwijk met alle voorzieningen die je je kunt wensen op loopafstand? Een wijk met gezellige grachten, sfeervolle straatjes en groene binnentuinen waar je je meteen thuis voelt? Dan zijn de 304 Royal Dutch Apartments in Diemen-Zuid jouw kans. Kijk voor meer informatie op WWW.ROYALDUTCHAPARTMENTS.NL.

JE HOEFT ALLEEN NOG JE KOFFERS IN TE PAKKEN
In Holland Park bouwen we twee karakteristieke appartementengebouwen met in totaal 304 comfortabele huurappartementen. Deze twee moderne woontorens vormen het slotstuk van Holland Wijk. Jouw laatste kans om op deze unieke plek te wonen.

Van compacte appartementen van 50 m² tot luxe penthouses van bijna 200 m². Van balkon tot dakterras. Met een zeer grote variatie aan appartementstypen is de keuze aan jou. Jouw appartement is luxe afgewerkt, voorzien van een designkeuken met inbouwapparatuur, een comfortabele badkamer en zelfs de vloer hebben we al voor je gelegd. Jij hoeft alleen nog je koffers in te pakken!

HET GEMAK VAN DE STAD, DE RUIMTE VAN DIEMEN-ZUID
Holland Park is een spraakmakende nieuwbouwwijk in Diemen-Zuid. De wijk is ontworpen door architect en stedenbouwkundige Sjoerd Soeters, die zich heeft laten inspireren door plekken met een eigenzinnig karakter zoals de Amsterdamse Jordaan en De Pijp. Holland Park is een wijk die bruist en waar de ondeugende knipoog naar de Amsterdamse grachtengordel je niet kan ontgaan.

In Holland Park vind je alles wat je nodig hebt. Van de supermarkt om de hoek tot een gezellige vintage coffeebar op de begane grond van je gebouw. Met het openbaar vervoer ben je bovendien in no time in hartje Amsterdam. Met de auto er op uit? Geen probleem, parkeren doe je in de parkeergarage onder je appartementengebouw. Het gemak van Amsterdam, de ruimte van Diemen-Zuid; dat is wonen in Holland Park.

Lees meer
Lees minder
Vragen? Neem contact met op Gordon Vos

Kenmerken

Overdracht

Objecttype
Appartement
Huurprijs
€ 1.290,-
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
IN_OVERLEG

Woning Algemeen

Bouwrijp
Nee
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee
Inhoud
165 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
55 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2
Aantal kamers
2
Soort
Portiekflat
Kenmerk
Appartement
Open portiek
Nee
Woonlaag
5
Aantal woonlagen
1

Foto's

Video