fris makelaardij

Badhoevedorp – Ouverture 41

Koopprijs
€ 1.030.000,-
Status
Beschikbaar

Lees hier een

Beschrijving

Beschikbaar – KOM NAAR DE OPEN DAG OP DE BOUWPLAATS! CHECK DATA OP DE PROJECT WEBSITE.

Inmiddels meer dan 80% verkocht, de verwachte oplevering is nu eind 2024! Kijk nu op de projectwebsite bonheur-badhoevedorp.nl voor de laatst beschikbare woningen en neem contact met ons op.

OPEN HUIS voor geinteresseerden, kom langs op locatie en de makelaar kan u meer vertellen over het beschikbare aanbod. Zie de project website voor meer info.

Bonheur Quatrebras is een heerlijk, kleinschalig nieuwbouwproject in Badhoevedorp aan de rand van Amsterdam.

Hier vindt u drie woningtypes: watervilla’s OUVERTURE genaamd (ca. 178 m2), twee-onder-een-kapwoningen GRANDEUR (ca. 166 m2) en geschakelde woningen AVENUE (ca. 142 m2). Rondom groen en water, in de buurt de alledaagse voorzieningen. Kortom: zoveel woonplezier is er te vinden aan de rand van Amsterdam.

PUUR GELUK OM HIER TE MOGEN WONEN!

Op een mooie zondagmiddag een ommetje maken door het Quatrebras Park, om de hoek van uw opvallend vormgegeven nieuwbouwwoning. Alle dagelijkse voorzieningen in uw eigen dorp. En als u de drukte wilt opzoeken is Amsterdam op fietsafstand.
Dan mág je ‘Bonheur’ heten als kleinschalig nieuwbouwproject. Wat een geluk om hier te mogen wonen grenzend aan een groen binnen gebied.

QUATREBRAS PARK

Het al bestaande park in Quatrebras kreeg de kans om te groeien.
Zo werd het park het epicentrum van de nieuwe wijk. Een hart met een grote weide en een waterpartij, een groen middelpunt voor de woningen rondom.
Een park om in te wandelen, flaneren, spelen, voetballen of picknicken. Met de kinderboerderij, de dierenweide, het zwembad en de basisschool op loopafstand.

VOORZIENINGEN

Ruim 500 woningen telt Quatrebras Park straks, als de wijk klaar is. En voor de belangrijkste voorzieningen hoeft u niet ver weg.
Er komt een nieuw winkelcentrum en om de hoek liggen scholen en kinderopvangcentra. Sportvoorzieningen en een rijk verenigingsleven bieden diverse mogelijkheden om in de buurt te sporten.
De bereikbaarheid, het groen en de uitgebreide (sport)voorzieningen maken het dorp tot een ideale plek voor gezinnen en iedereen die van buiten houdt, maar toch dichtbij Amsterdam wil wonen.

LOCATIE

Bonheur maakt deel uit van Quatrebras Park. Het is de laatste fase van het project dat ligt in de knik van de Schipholweg (N232) en de Amsterdamse Baan.
Hier is het heerlijk ruim en kindvriendelijk wonen, met het Amsterdamse Bos dichtbij. Ook andere voorzieningen in Amsterdam liggen op fietsafstand van Quatrebras.
Via de Schipholweg en directe ontsluiting op de A9 is ook de bereikbaarheid van Quatrebras met de auto gegarandeerd. Maar ook het openbaar vervoer stopt voor de deur.
Een nieuw stukje Badhoevedorp, pal tegen de bestaande bebouwing aan. Het dorp dichtbij, maar de stad Amsterdam ook. Doordat de eerdere fasen al gerealiseerd zijn, is Quatrebras Park straks ook écht af als u Bonheur-bewoner bent. En u zich geluksvogel voelt.

INTERESSE?

Als u interesse heeft, is het goed om die snel kenbaar te maken via de projectwebsite bonheur-badhoevedorp.nl en bij de makelaar van Fris Makelaars. In geval van vragen kunt u altijd contact opnemen met de makelaars.

Lees meer
Lees minder
Vragen? Neem contact met op Gordon Vos

Kenmerken

Overdracht

Objecttype
Woonhuis
Koopprijs
€ 1.030.000,-
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
IN_OVERLEG

Woning Algemeen

Bouwrijp
Nee
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee
Inhoud
460 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
178 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2

Plattegronden

Foto's