fris makelaardij

Badhoevedorp – Ouverture 31ong

Koopprijs
€ 1.030.000,-
Status
Beschikbaar

Lees hier een

Beschrijving

Beschikbaar – KOM NAAR DE OPEN DAG OP DE BOUWPLAATS! CHECK DATA OP DE PROJECT WEBSITE.

Inmiddels meer dan 80% verkocht, de verwachte oplevering is nu eind 2024! Kijk nu op de projectwebsite bonheur-badhoevedorp.nl voor de laatst beschikbare woningen en neem contact met ons op.

OPEN HUIS voor geinteresseerden, kom langs op locatie en de makelaar kan u meer vertellen over het beschikbare aanbod. Zie de project website voor meer info.

HET SUMMUM VAN WONEN OP Z’N HOLLANDS: EEN HUIS AAN HET WATER. HIER STAAN ZE, DE 14 OUVERTURE WATERVILLA’S

Drielaagse woningen met symmetrische lijnen, een licht bruine baksteen en een fraaie raamomlijsting. Wandel naar de achterkant en het is één en al glas. Glas om te genieten van het uitzicht over water. Beneden de zuid-west gelegen tuin met vlonder, boven, grenzend aan de unieke masterbedroom, een groot dakterras als extra buitenverblijf. En binnen is de watervilla een zee van ruimte, met de berging als schakel.

Bonheur Quatrebras is een kleinschalig nieuwbouwproject in Badhoevedorp aan de rand van Amsterdam. Hier vindt u drie woningtypes: watervilla Ouverture, twee-onder-een-kapwoning Grandeur of geschakelde woning Avenue. De woningen worden opgeleverd met sanitair en keuken aansluitingen. Rondom groen en water, in de buurt de alledaagse voorzieningen. Kortom: zoveel woonplezier is er te vinden aan de rand van Amsterdam.

PUUR GELUK OM HIER TE MOGEN WONEN!

Op een mooie zondagmiddag een ommetje maken door het Quatrebras Park, om de hoek van uw opvallend vormgegeven nieuwbouwwoning. Alle dagelijkse voorzieningen in uw eigen dorp. En als u de drukte wilt opzoeken is Amsterdam op fietsafstand.

Zeg nu zelf, dan mág je ‘Bonheur’ heten als kleinschalig nieuwbouwproject. Wat een geluk om hier te mogen wonen grenzend aan een groen binnengebied.

QUATREBRAS PARK

Het al bestaande park in Quatrebras kreeg de kans om te groeien. Zo werd het park het epicentrum van de nieuwe wijk. Een hart met een grote weide en een waterpartij, een groen middelpunt voor de woningen rondom. Een wandelpark, een speelpark, een flaneerpark, een voetbalpark of een picknickpark: wat u maar wilt. Met in de schaduw van het park de kinderboerderij, de dierenweide, het zwembad en de basisschool.

VOORZIENINGEN

Ruim 500 woningen telt Quatrebras Park straks, als de wijk klaar is. Voor de belangrijkste voorzieningen hoeft u niet eens ver weg. Er komt een nieuw winkelcentrum, om de hoek liggen scholen en kinderopvangcentra. Sporten kan in de buurt, er zijn verenigingen voor van alles en nog wat. Ook leuk QBeach, een fijne plek voor een borrel of etentje.

LOCATIE

Bonheur maakt deel uit van Quatrebras Park. Het is de laatste fase van het project dat ligt in de knik van de Schipholweg (N232) en de Amsterdamse Baan. En trouwens, Amsterdam ligt aan de horizon. Hooguit 25 minuutjes op de fiets, en u staat in het centrum van de stad. Via de Schipholweg en directe ontsluiting op de A9 is ook de bereikbaarheid van Quatrebras met de auto gegarandeerd. Maar ook het openbaar vervoer stopt voor de deur.

Een nieuw stukje Badhoevedorp, pal tegen de bestaande bebouwing aan. Het dorp dichtbij, maar de stad Amsterdam ook. Doordat de eerdere fasen al gerealiseerd zijn, is Quatrebras Park straks ook écht af als u Bonheur-bewoner bent. En u zich geluksvogel voelt.

INTERESSE?

Schrijf je nu in op de project website bonheur-badhoevedorp.nl! Zie “aanbod” voor de nog beschikbare woningen en neem contact op met de makelaars voor een vrijblijvende afspraak.

Lees meer
Lees minder
Vragen? Neem contact met op Gordon Vos

Kenmerken

Overdracht

Objecttype
Woonhuis
Koopprijs
€ 1.030.000,-
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
IN_OVERLEG

Woning Algemeen

Bouwrijp
Nee
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee
Inhoud
460 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
178 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2

Plattegronden

Foto's