fris makelaardij

Badhoevedorp – Grandeur 25

Koopprijs
€ 950.000,-
Status
Verkocht

Lees hier een

Beschrijving

Verkocht – Groots om te zien! Modern wonen met de allure van de jaren dertig. Met drie woonlagen en een eigen garage volop ruimte voor het hele gezin.

KENMERKEN:

– Woonoppervlakte ca. 148 m² en 156 m²
– Kaveloppervlakte ca. 253-326 m²
– Drie slaapkamers
– Vrij indeelbare zolderverdieping
– Grote tuin
– Gasloos: warmte pomp met vloerverwarming en vloerkoeling
– Garage

PUUR GELUK OM HIER TE MOGEN WONEN!

Op een mooie zondagmiddag een ommetje maken door het Quatrebras Park, om de hoek van uw opvallend vormgegeven nieuwbouwwoning. Alle dagelijkse voorzieningen in uw eigen dorp. En als u de drukte wilt opzoeken is Amsterdam op fietsafstand.

Zeg nu zelf, dan mág je ‘Bonheur’ heten als kleinschalig nieuwbouwproject. Wat een geluk om hier te mogen wonen grenzend aan een groen binnengebied, in een van de drie woningtypen die Bonheur straks telt: watervilla Ouverture, twee-onder-een-kapwoning Grandeur of geschakelde woning Avenue. Rondom groen en water, in de buurt de alledaagse voorzieningen. Kortom: zoveel woonplezier is er te vinden aan de rand van Amsterdam.

QUATREBRAS PARK

Het al bestaande park in Quatrebras kreeg de kans om te groeien. Zo werd het park het epicentrum van de nieuwe wijk. Een hart met een grote weide en een waterpartij, een groen middelpunt voor de woningen rondom. Een wandelpark, een speelpark, een flaneerpark, een voetbalpark of een picknickpark: wat u maar wilt. Met in de schaduw van het park de kinderboerderij, de dierenweide, het zwembad en de basisschool.

VOORZIENINGEN

Ruim 500 woningen telt Quatrebras Park straks, als de wijk klaar is. Voor de belangrijkste voorzieningen hoeft u niet eens ver weg. Er komt een nieuw winkelcentrum, om de hoek liggen scholen en kinderopvangcentra. Sporten kan in de buurt, er zijn verenigingen voor van alles en nog wat. Ook leuk QBeach, een fijne plek voor een borrel of etentje.

LOCATIE

Bonheur maakt deel uit van Quatrebras Park. Het is de laatste fase van het project dat ligt in de knik van de Schipholweg (N232) en de Amsterdamse Baan. En trouwens, Amsterdam ligt aan de horizon. Hooguit 25 minuutjes op de fiets, en u staat in het centrum van de stad. Via de Schipholweg en directe ontsluiting op de A9 is ook de bereikbaarheid van Quatrebras met de auto gegarandeerd. Maar ook het openbaar vervoer stopt voor de deur.

Een nieuw stukje Badhoevedorp, pal tegen de bestaande bebouwing aan. Het dorp dichtbij, maar de stad Amsterdam ook. Doordat de eerdere fasen al gerealiseerd zijn, is Quatrebras Park straks ook écht af als u Bonheur-bewoner bent. En u zich geluksvogel voelt.

INTERESSE?

Als u interesse heeft, is het goed om die al vroeg kenbaar te maken via de projectwebsite bonheur-badhoevedorp.nl. In geval van vragen kunt u altijd contact opnemen met de makelaars. Tot 6 september bent u in de gelegenheid om uw definitieve keuze te maken waarna de toewijzing zal starten en de verkoopgesprekken gaan plaatsvinden.

Lees meer
Lees minder
Vragen? Neem contact met op Gordon Vos

Kenmerken

Overdracht

Objecttype
Woonhuis
Koopprijs
€ 950.000,-
Status
Verkocht
Aanvaarding
IN_OVERLEG

Woning Algemeen

Bouwrijp
Nee
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee
Inhoud
431 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
166 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1

Plattegronden

Foto's