fris makelaardij

Amsterdam – Hondsrugweg 96

Koopprijs
€ 411.500,-
Status
Verkocht

Lees hier een

Beschrijving

Verkocht – De bouw is gestart en de verwachte oplevering is Q1 2025!

ZONNIG TWEEKAMERAPPARTEMENT

Bereid je vast voor op heerlijke, lange zomeravonden op je balkon! In dit aangename hoekappartement geniet je de hele middag én avond van de zon. Maar ook op de koudere dagen is het genieten. Bijvoorbeeld van de speels ingedeelde woonkamer/keuken. Door de vele inrichtingsmogelijkheden kun je hier helemaal je eigen thuis creëren!

BRISK, jouw dynamische stek in Hondsrugpark Amsterdam. Verkoop van de eerste 36 appartementen variërend van 41 tot 72m2 is gestart. Er zijn nog appartementen beschikbaar! Heb je interesse? Neem contact op met de makelaar of schrijf je in op de projectwebsite briskamsterdam.nl. Inschrijven doe je in de “Mijn Omgeving” van BRISK. Wanneer je een account hebt aangemaakt kun je aangeven welk appartement jouw 1e, 2e, 3e etc. voorkeur heeft.

Specificaties:

Woonoppervlakte: ca. 56 m2
Woonkamer/keuken: ca. 28 m2
Slaapkamer: ca. 12 m2
Badkamer: ca. 3 m2
Balkon: ca. 4,3 m2
Zonligging balkon: zuid
Gelegen op de 10e tot en met de 21e verdieping
Inclusief sanitair en tegelwerk
Exclusief keuken
Exclusief parkeerplaats in parkeergarage
Prijzen inclusief afkoop erfpacht 50 jaar

LEVENDIGHEID

Dat is waar BRISK voor staat. Letterlijk. In dit spannende samenspel van vijf duurzame gebouwen geef jij vorm aan jouw dynamische leven. Tegelijkertijd draag je bij aan de groei en bloei van Hondsrugpark: een nieuwe, veelbelovende en supergroene stadswijk in Amsterdam!

LEEF JE UIT!

Een mindful morning run door het park of een full body workout in de sportschool. Nog even naar de koffiebar om de hoek, voor een verse smoothie of een stevige espresso. En dan aan het werk, thuis of op kantoor. Hoe jouw dag er ook uitziet, BRISK is jouw bruisende plek om te wonen, werken, sporten en ontspannen. Bovendien word je omringd door alles wat het leven nóg leuker maakt. Van hippe horeca tot winkelcentrum en van bioscoop tot concertgebouw. Dat is geen belofte voor de toekomst. Deze hotspots zijn reeds allemaal aanwezig in dit toekomstige woongebied.

HEEL VEEL GROEN

Hondsrugpark is niet alleen de naam van de wijk, maar ook van het enorme park dat voor jouw deur tot leven komt. Vanuit je appartement stap je zó in een wereld vol groen, met allerlei bomen en planten, fijne zitplekken en kronkelige paden. Wandelen, relaxen, sporten of met vrienden afspreken: in het Hondsrugpark kan het allemaal!

MEER INFORMATIE?

Kijk snel op de projectwebsite briskamsterdam.nl voor alle informatie!

Lees meer
Lees minder
Vragen? Neem contact met op Gordon Vos

Kenmerken

Overdracht

Objecttype
Appartement
Koopprijs
€ 411.500,-
Status
Verkocht
Aanvaarding
IN_OVERLEG

Woning Algemeen

Bouwrijp
Nee
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee
Inhoud
146 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
56 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Soort
Portiekwoning
Kenmerk
Appartement
Open portiek
Nee
Woonlaag
12
Aantal woonlagen
1

Plattegronden

Foto's