fris makelaardij

Amsterdam – D4 9

Koopprijs
€ 1.645.000,-
Status
Beschikbaar

Lees hier een

Beschrijving

Beschikbaar – Een van de laatste twee penthouses, bouwnummer 9 gelegen op de vijfde etage nu nog beschikbaar! De geplande oplevering is zomer 2024. Neem contact op met ons voor meer informatie!

C.11: De “parel” van Tolhuiskade

De penthouse beschikt over een hoogwaardige afwerking, een heerlijke buitenruimte én twee parkeerplaatsen in de nabijgelegen stallingsgarage.

In dit schitterend gelegen (deel)plot zal een kleinschalig appartementengebouw worden gerealiseerd met slechts tien appartementen. De appartementen zijn direct aan het Tolhuiskanaal gesitueerd; schitterende uitzichten over het water zijn dus gegarandeerd!

Dankzij de ideale ligging op het zuidwesten geniet je van vroeg tot laat van de zon.  Op de drie bovenste woonlagen is de oppervlakte 184 m2! Met een tweede entree en badkamer creëer je het ideale gastenverblijf. Zo geniet je optimaal van je woning!

Vloerverwarming zorgt voor warme voeten in de winter. Het ontwerp van het gebouw laat volop daglicht toe, maar houdt je woning aangenaam in de zomer. Hoogwaardige afwerking, sanitair en tegelwerk geven de woning een luxe uitstraling. Het gebouw beschikt over twee liften en een inpandige fietsenstalling, exclusief toegankelijk voor bewoners van C.11. Hier hoef je niet te kiezen tussen het bruisende stadsleven of gemak. Met twee eigen parkeerplekken voor de deur stap je bovendien zo in de auto! Of kies voor de fiets die veilig in de privéfietsenstalling staat. Ook de binnenstad is dankzij de pont binnen handbereik. Zie jij jezelf al zitten? Genietend van het water en de zon? Beleef het in C.11.

Stoer, circulair, levendig, gevarieerd en klaar voor de toekomst. Dat is Tolhuiskade ten voeten uit. In deze royaal opgezette wijk in Buiksloterham, op de noordelijke IJ-oever in Amsterdam, woon of werk je niet; daar ben je onderdeel van! Of je nu een fijne woonomgeving zoekt voor je gezin, met je partner wilt genieten van een dynamisch stukje Amsterdam of je bedrijf wilt vestigen op een inspirerende plek: Tolhuiskade is jouw thuishaven.

Ruimte, rust en comfort met het stadsleven aan je voeten. Dat is C.11. In de knik van het Tolhuiskanaal verrijst dit kleinschalige gebouw met riante appartementen, grote buitenruimten en een spectaculair uitzicht. Het gebouw wordt ook wel het schakelblok van Tolhuiskade genoemd. En dat zie je terug in het ontwerp. De gevel knikt twee kanten op. Hierdoor kijk je zowel uit op het Tolhuiskanaal als op Amsterdam Overhoeks. Dankzij dit bijzondere ontwerp zijn de brede terrassen geluidsluw, waardoor je in alle rust van het uitzicht geniet. Bovendien staat C.11 niet op de kade, maar volledig aan de kade! De unieke ligging aan het water maakt dit gebouw extra bijzonder.

Lees meer
Lees minder
Vragen? Neem contact met op Gordon Vos

Kenmerken

Overdracht

Objecttype
Appartement
Koopprijs
€ 1.645.000,-
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
IN_OVERLEG

Woning Algemeen

Bouwrijp
Nee
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee
Inhoud
478 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
184 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Soort
Portiekflat
Kenmerk
Appartement
Open portiek
Nee
Woonlaag
6
Aantal woonlagen
1

Foto's