fris makelaardij

Amsterdam – Bouwnummer 7ong

Koopprijs
€ 990.000,-
Status
Verkocht

Lees hier een

Beschrijving

Verkocht – NIEUWBOUW DIRECT BESCHIKBAAR!

De modelwoning is op afspraak te bezichtigen. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Aan de rand van de Jordaan wonen, alsof je altijd op vakantie bent: met een zwembad en heus duinlandschap op het dak van het gebouw. Dat kan in dit ruime 3-kamer dubbellaags benedenhuis, gelegen in het schitterende, recent opgeleverde gebouw Groenmarkt. Hier woon je omgeven door luxe èn natuur.

Indeling
Dit dubbellaags benedenhuis (ca. 123 m²) is gelegen op de beletage en het souterrain aan de pleinzijde. De beletage heeft een grote living met aansluiting voor de keuken met eiland. Aangrenzend aan de living is er via een schuifpui toegang tot de buitenruimte, deze biedt een geweldig uitzicht over het gezellige plein.

Via de trap in de woonkamer, voorzien van glazen balustrade is het souterrain bereikbaar. Hier bevinden zich twee slaapkamers met ieder met een eigen badkamer gelegen aan de voorzijde. Tevens is er op deze woonlaag een apart toilet en een wasruimte met wasmachine/droger aansluiting.
En, heel speciaal; dit appartement heeft een eigen zelfstandige entree aan het plein. Door de mooie zichtlijnen ben je overal in contact met je omgeving. Als je kinderen hebt dan kunnen ze heerlijk voor de deur spelen.
Het dubbellaags benedenhuis wordt zonder keuken opgeleverd en is nog geheel naar eigen smaak en idee af te werken.

Parkeren
Indien gewenst kan er ook een parkeerplaats in de onderliggende garage gekocht worden voor € 70.000,- v.o.n. De erfpachtcanon bedraagt € 13,32 per jaar op basis van jaarlijkse indexering. De AB 2000 is van toepassing.

Groenmarkt
Groen en duurzaam wonen, midden in de stad, op een historische locatie aan de rand van de Jordaan. Dat soort plekjes zijn steeds moeilijker om te vinden. Maar het kan in dit schitterend net opgeleverde complex!
Architecten Bastiaan Jongerius en Ronald Janssen ontwierpen voor deze historische plek, samen met landschapsarchitect Harro de Jong, een nieuw Jordanees plein. Met aan de Marnixstraat een groot herenhuis met 4 grote stadshuizen -deze zijn reeds uitverkocht-. En aan de Singelgracht een elegant, modern appartementengebouw met 35 appartementen inclusief 22 parkeerplaatsen in de ondergrondse garage en alle ruimte voor Moeder Natuur. Mooie terrassen met ‘doorgroeibare’ vloeren en plafonds, bijenhotels en zwaluwkastjes.

Buitenruimten en duinlandschap met zwembad
Het appartementengebouw aan de Singelgracht bestaat uit 35 appartementen die allemaal anders zijn. De buitenruimtes zijn prachtig ontworpen, zodat iedereen echt een eigen plek in de zon kan opzoeken. Op het dak is, voor alle bewoners, een spectaculair duinlandschap aangelegd met een buitenzwembad en een strandhuis voor gezellige etentjes of gezamenlijke activiteiten zoals teken- of schilderworkshops. Hier zit je prinsheerlijk met je voeten in het zand, uitkijkend over de stad, te midden van helmgras en duinroos, compleet met rondzoemende bijen en overvliegende zeemeeuwen.

Wonen alsof je altijd op vakantie bent, met gevels die gemaakt zijn om te begroeien en een duinlandschap met zwembad op het dak van het gebouw. Waaien op het dak doet het altijd wel een beetje, Amsterdam hoef je zo niet meer uit als je naar het strand wilt. Vanuit het langgerekte zwembad heb je prachtig uitzicht over de stad als je er een baantje trekt. Het tuinhuis is een ontmoetingsplek voor bewoners en er is een kruidentuin.

Duurzaam
Het aanbod in Groenmarkt is gasloos gerealiseerd met een epc van 0,15. Dit houdt in dat de energie die nodig is om de appartementen te laten functioneren op een duurzame manier moet worden opgewekt. In het Singelgrachtblok is er een individuele warmtepomp die middels bodemlussen onder het gebouw een groot gedeelte van de energie uit de bodem haalt. Zo worden de appartementen voorzien van warm tapwater en verwarming. De bewoners van Groenmarkt zijn mede eigenaar van een zonnedak elders in de buurt voor schone elektrische energieopwekking. Groenmarkt is voorbereid op de toekomst!

Bijzonderheden
– Gelegen in het recent opgeleverd gebouw Groenmarkt, het appartement is per direct beschikbaar;
– Zwembad op het dak van de gezamenlijke daktuin met duinlandschap (exclusief voor bewoners van het Singelgrachtblok);
– Woonoppervlakte van ca. 123 m²;
– 2 slaapkamers met beide een eigen badkamer;
– Buitenruimte aan het plein, gelegen op het oosten;
– Technische ruimte voor warmtepomp, ventilatie en opstelplaats voor wasmachine en droger;
– 2 bergingen in de kelder en een gemeenschappelijke fietsenberging;
– Lage erfpachtcanon € 1.153,16 per jaar op basis van jaarlijkse indexering. De AB 2000 is van toepassing;
– Indicatie servicekosten: € 285,- per maand voor het appartement en € 43,- per maand voor de parkeerplaats;
– Het is mogelijk een parkeerplaats te kopen in de ondergelegen garage ad. € 70.000,- v.o.n.;
– Projectnotaris Albers & van Tienen;
– Dit project wordt in samenwerking met Eefje Voogd Makelaardij verkocht.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees meer
Lees minder
Vragen? Neem contact met op Gordon Vos

Kenmerken

Overdracht

Objecttype
Appartement
Koopprijs
€ 990.000,-
Status
Verkocht
Aanvaarding
IN_OVERLEG

Woning Algemeen

Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee
Inhoud
319 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
123 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
2 m2
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Soort
Dubbel benedenhuis
Kenmerk
Bel-etage
Open portiek
Nee
Woonlaag
0
Aantal woonlagen
2

Plattegronden

Foto's