fris makelaardij

Amsterdam – Bouwnummer 5ong

Koopprijs
€ 1.020.000,-
Status
Verkocht

Lees hier een

Beschrijving

Verkocht – OPEN HUIS | Zaterdag 17 juli a.s. van 10:00 tot 12:00uur.

Deze dag zijn de drie woningen te bezichtigen van minimaal 120 m2 verdeeld over twee woonlagen. Hier woont u straks aan een gezellig nieuw Jordanees plein in een licht appartement met grote raampartijen, hoge plafonds, twee badkamers en een terras. Een bezoek aan het Open Huis is geheel vrijblijvend.
Het duinlandschap met zwembad op het dak is deze dag ook te bezichtigen.

Wilt u ook langs komen? Meld je dan aan bij een van de makelaars!

NIEUWBOUW DIRECT BESCHIKBAAR!

De modelwoning is op afspraak te bezichtigen. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Altijd al in nieuwbouw aan de rand van de Jordaan willen wonen, maar niet lang willen wachten? Pak dan nu je kans! Het spectaculaire project Groenmarkt is zojuist opgeleverd en dit dubbelaags hoekhuis is per direct beschikbaar! Hier voelt het alsof je altijd op vakantie bent, omgeven door luxe en natuur, met een zwembad en heus duinlandschap op het dak van het gebouw.

Indeling
Dit heerlijk ruime (circa 125m²) en lichte dubbellaags hoekhuis is gelegen op de beletage en het souterrain aan de pleinzijde. De grote living met aansluiting voor de keuken met eiland biedt geweldig uitzicht op het gezellige plein. Dankzij de grote raampartijen aan beide zijden is er veel lichtinval. Aangrenzend aan de living is er via een schuifpui toegang tot de buitenruimte.

In het souterrain bevinden zich drie slaapkamers en twee badkamers. De royale master slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en voorzien van een trapkast. De overige twee slaapkamers zijn aan de voorzijde gelegen. Tevens is op deze woonlaag een apart toilet met fontein en een wasruimte met wasmachine/droger aansluiting.
En, heel speciaal; dit appartement heeft een eigen zelfstandige entree aan het plein. Door de mooie zichtlijnen ben je overal in contact met je omgeving. Als je kinderen hebt dan kunnen ze heerlijk spelen voor de deur.

Het dubbellaags benedenhuis wordt zonder keuken en badkamer opgeleverd en is dus nog geheel naar eigen smaak en idee af te werken.

Parkeren
Indien gewenst kan er ook een parkeerplaats in de onderliggende afgesloten garage gekocht worden voor € 70.000,- v.o.n. De erfpachtcanon bedraagt € 13,32 per jaar op basis van jaarlijkse indexering. De AB 2000 is van toepassing.

Groenmarkt
Groen en duurzaam wonen, midden in de stad, op een historische locatie aan de rand van de Jordaan. Dat soort plekjes zijn steeds moeilijker om te vinden. Maar het kan in dit schitterend net opgeleverde complex!
Architecten Bastiaan Jongerius en Ronald Janssen ontwierpen voor deze historische plek, samen met landschapsarchitect Harro de Jong, een nieuw Jordanees plein. Met aan de Marnixstraat een groot herenhuis met 4 grote stadshuizen -deze zijn reeds uitverkocht-. En aan de Singelgracht een elegant, modern appartementengebouw met 35 appartementen inclusief 22 parkeerplaatsen in de ondergrondse garage en alle ruimte voor Moeder Natuur.
Mooie terrassen met ‘doorgroeibare’ vloeren en plafonds, bijenhotels en zwaluwkastjes.

Buitenruimten en duinlandschap met zwembad
Het appartementengebouw aan de Singelgracht bestaat uit 35 appartementen die allemaal anders zijn. De buitenruimtes zijn prachtig ontworpen, zodat iedereen echt een eigen plek in de zon kan opzoeken. Op het dak is, voor alle bewoners, een spectaculair duinlandschap aangelegd met een buitenzwembad en een strandhuis voor gezellige etentjes of gezamenlijke activiteiten zoals teken- of schilderworkshops. Hier zit je prinsheerlijk met je voeten in het zand, uitkijkend over de stad, te midden van helmgras en duinroos, compleet met rondzoemende bijen en overvliegende zeemeeuwen.

Wonen alsof je altijd op vakantie bent, met gevels die gemaakt zijn om te begroeien en een duinlandschap met zwembad op het dak van het gebouw. Waaien op het dak doet het altijd wel een beetje, Amsterdam hoef je zo niet meer uit als je naar het strand wilt. Vanuit het langgerekte zwembad heb je prachtig uitzicht over de stad als je er een baantje trekt. Het tuinhuis is een ontmoetingsplek voor bewoners en er is een kruidentuin.

Duurzaam
Het aanbod in Groenmarkt is gasloos gerealiseerd met een epc van 0,15. Dit houdt in dat de energie die nodig is om de appartementen te laten functioneren op een duurzame manier moet worden opgewekt. In het Singelgrachtblok is er een individuele warmtepomp die middels bodemlussen onder het gebouw een groot gedeelte van de energie uit de bodem haalt. Zo worden de appartementen voorzien van warm tapwater en verwarming. De bewoners van Groenmarkt zijn mede eigenaar van een zonnedak elders in de buurt voor schone elektrische energieopwekking. Groenmarkt is voorbereid op de toekomst!

Bijzonderheden
– Gelegen in het recent opgeleverd gebouw Groenmarkt, het appartement is per direct beschikbaar;
– Zwembad op het dak van de gezamenlijke daktuin met duinlandschap (exclusief voor bewoners van het Singelgrachtblok);
– Woonoppervlakte van ca. 125 m²;
– 3 slaapkamers;
– 2 badkamers;
– Gezellige buitenruimte gelegen op het noordwesten;
– Technische ruimte voor warmtepomp, ventilatie en opstelplaats voor de wasmachine en droger;
– 2 bergingen in de kelder en een gemeenschappelijke fietsenberging;
– Lage erfpachtcanon van € 1.217,68 per jaar op basis van een jaarlijkse indexering. De AB 2000 is van toepassing;
– Indicatie servicekosten: € 295,- per maand voor het appartement en € 43,- per maand voor de parkeerplaats;
– Het is mogelijk een parkeerplaats te kopen in de ondergelegen garage ad. € 70.000,- v.o.n.;
– Projectnotaris Albers & van Tienen;
– Dit project wordt in samenwerking met Eefje Voogd Makelaardij verkocht.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees meer
Lees minder
Vragen? Neem contact met op Gordon Vos

Kenmerken

Overdracht

Objecttype
Appartement
Koopprijs
€ 1.020.000,-
Status
Verkocht
Aanvaarding
IN_OVERLEG

Woning Algemeen

Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee
Inhoud
325 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
125 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
4 m2
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Soort
Dubbel benedenhuis
Kenmerk
Bel-etage
Open portiek
Nee
Woonlaag
0
Aantal woonlagen
2

Plattegronden

Foto's