fris makelaardij

Amstelveen – Helsinki 6002ong

Koopprijs
€ 925.000,-
Status
Verkocht

Lees hier een

Beschrijving

Verkocht – De penthouses in Olympiade beschikken naast een royale woonoppervlakte van 128m2 over een indrukwekkende buitenruimte van 69m2.

Hier zal het de bewoners aan niets ontbreken met een luxe badkamer, een uitgebreide eilandkeuken en 2 eigen parkeerplaatsen in de parkeergarage. Vanuit de meeste vertrekken is het ruim bemeten dakterras te betreden. Hier zal het ware vakantiegevoel opkomen, inclusief prachtige vergezichten over het groene park.

Project Olympiade

In Olympiade worden in totaal zeven hoogwaardige woongebouwen gerealiseerd, die allemaal de naam van memorabele olympische steden dragen. Vier van de gebouwen bestaan uit moderne koopappartementen, die variëren van circa 55 tot en met 180 m². De prachtige entrees van de gebouwen liggen allemaal aan de ruime binnentuin. Zo ben je in een mum van tijd van de gezonde groene omgeving binnen en andersom. In de garage onder de gebouwen is niet alleen rekening gehouden met je eigen parkeerplaats. Er is ook volop ruimte gemaakt om je fietsen te stallen.

Unwind & rewind!

Olympiade is gelegen aan de weidse sportvelden van Amstelveen. De woningen hebben gezamenlijk een heerlijk groen park met een grootte van meer dan twee voetbalvelden. In Olympiade kun je jouw actieve levensstijl koppelen aan een gezonde woonomgeving met veel comfort, daglicht, groen én volop ruimte voor sport en ontspanning.

Meer weten over dit unieke woningaanbod? Neem dan contact op met onze makelaars.

Lees meer
Lees minder
Vragen? Neem contact met op Gordon Vos

Kenmerken

Overdracht

Objecttype
Appartement
Koopprijs
€ 925.000,-
Status
Verkocht
Aanvaarding
IN_OVERLEG

Woning Algemeen

Bouwrijp
Nee
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee
Inhoud
332 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
128 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Soort
Penthouse
Kenmerk
Appartement
Open portiek
Nee
Woonlaag
6
Aantal woonlagen
1

Plattegronden

Foto's