fris makelaardij

Amstelveen – Chamonix 401

Koopprijs
€ 619.000,-
Status
Verkocht

Lees hier een

Beschrijving

Verkocht – Project Olympiade

Nu in verkoop!

In Olympiade worden in totaal zeven hoogwaardige woongebouwen gerealiseerd, die allemaal de naam van memorabele olympische steden dragen. Vier van de gebouwen bestaan uit moderne koopappartementen, die variëren van circa 55 tot en met 180 m². De prachtige entrees van de gebouwen liggen allemaal aan de ruime binnentuin. Zo ben je in een mum van tijd van de gezonde groene omgeving binnen en andersom. In de garage onder de gebouwen is niet alleen rekening gehouden met je eigen parkeerplaats, er is ook volop ruimte gemaakt om je fietsen te stallen.

Unwind & rewind!

Olympiade is gelegen aan de weidse sportvelden van Amstelveen. De woningen hebben gezamenlijk een heerlijk groen park met een grootte van meer dan twee voetbalvelden. In Olympiade kun je jouw actieve levensstijl koppelen aan een gezonde woonomgeving met veel comfort, daglicht, groen én volop ruimte voor sport en ontspanning.

Appartementen

In totaal zijn er 194 appartementen en penthouses op eigen grond te koop. De appartementen beginnen bij circa 55 m² woonplezier. De verkoopprijzen beginnen vanaf circa € 325.000,- vrij op naam. Dit is inclusief een vaste parkeerplaats in de garage. Alle appartementen zullen worden uitgerust met duurzame vloerverwarming- en koeling, veel daglicht én hoogwaardig sanitair en design keuken.

XL Apartments & Penthouses

De XL Apartements & Penthouse onderstrepen onze ambities om uit te blinken in luxe. De riante living, de luxe badkamer, de master bedroom met ruimte voor een walk-in-closet en een eilandkeuken maken de woning helemaal af. De ruimte die je binnen hebt, wordt aangevuld met de vrijheid van een omlopend balkon met rondom prachtige vergezichten over het park. De verkoopprijzen beginnen vanaf circa €729.000,- tot circa € 1.050.000,- vrij op naam. Dit is inclusief twee eigen parkeerplaatsen in de garage.

Meer weten over dit unieke woningaanbod? Ga naar de website Olympiadeamstelveen.nl of neem contact op met onze makelaars.

Lees meer
Lees minder
Vragen? Neem contact met op Gordon Vos

Kenmerken

Overdracht

Objecttype
Appartement
Koopprijs
€ 619.000,-
Status
Verkocht
Aanvaarding
IN_OVERLEG

Woning Algemeen

Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee
Inhoud
288 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
111 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Soort
Tussenverdieping
Open portiek
Nee
Woonlaag
4
Aantal woonlagen
1

Foto's