fris makelaardij

Amstelveen – Chamonix 204

Koopprijs
€ 1.013.000,-
Status
Verkocht

Lees hier een

Beschrijving

Verkocht – Een van de fraaiste appartementen van Olympiade! Dit appartement onderstreept luxe wonen in Amstelveen. Uniek is de royale living en 3 slaapkamers waarvan 1 master bedroom met ruimte voor een walk-in-closet en aandacht voor details zoals de dubbele deur naar de living.

Meer dan 180m² woonoppervlakte, met luxe badkamer en sanitair, een heerlijke woonkeuken met design keuken en een geweldig terras op het zuiden. De riante ruimte die je binnen hebt, wordt aangevuld met de vrijheid van een omlopend buitenruimte met prachtig weids uitzicht over de groene omgeving.

Dit type appartement, in het segment XL, komt voor in het woongebouw Chamonix, dat opvalt door de lichte gevelkleur, de ronde vormen en doorlopende afgeronde balkons met een glazen balustrade.

Specificaties:
• Grote buitenruimte rondom de woning
• Master bedroom met walk-in-closet en badkamer
• Luxe keuken met apparatuur
• Luxe badkamer met hoogwaardig sanitair
• Berging met technische apparaten en wasmachineaansluiting
• Duurzame vloerverwarming en koeling
• Zeer goede bereikbaarheid
• Gezamenlijke binnentuin, het Park!

EXCLUSIEF WONEN IN HET GROENE AMSTELVEEN

In het architectonisch hoogstaande nieuwbouwproject Olympiade in Amstelveen worden nu enkele exclusieve XL-appartementen aangeboden die volop ruimte, luxe en comfort bieden. De appartementen kenmerken zich door een imposante binnenruimte, aangevuld met de vrijheid van een indrukwekkend en grote buitenruimte met rondom prachtige vergezichten over Amstelveen, en de gezamenlijke groene binnentuin van Olympiade. Geniet van de voordelen van nieuwbouw en de luxe en comfort van gelijkvloers wonen. Olympiade betekent zorgeloos wonen.

WONEN IN HET GROEN NABIJ HET STADSHART

De XL Appartementen in Olympiade onderstrepen de ambities om uit te blinken in luxe. De lichte imposante living met design keuken, de master bedroom met walk-in-closet en de luxe badkamer, maken het appartement helemaal af. De riante ruimte die je binnen hebt wordt aangevuld met de vrijheid van een omlopend terras, gelegen op het zuiden. In Olympiade woon je in het groene rustige Amstelveen en nabij alle voorzieningen in het Stadshart.

De verkoopprijzen beginnen vanaf circa € 876.000,- tot circa € 1.050.000,- v.o.n. Dit is inclusief twee parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage. Bezoek de projectwebsite of maak meteen een afspraak met onze makelaars.

PROJECT OLYMPIADE

In Olympiade worden in totaal zeven hoogwaardige woongebouwen gerealiseerd, die allemaal de naam van memorabele olympische steden dragen. Vier van de gebouwen bestaan uit moderne koopappartementen, die variëren van circa 55 tot en met 180 m². De prachtige entrees van de gebouwen liggen allemaal aan de ruime binnentuin. Zo ben je in een mum van tijd van de gezonde groene omgeving binnen en andersom. In de garage onder de gebouwen is niet alleen rekening gehouden met je eigen parkeerplaats, er is ook volop ruimte gemaakt om je fietsen te stallen.

UNWIND & REWIND!

Olympiade is gelegen aan de weidse sportvelden van Amstelveen. De woningen hebben gezamenlijk een heerlijk groen park met een grootte van meer dan twee voetbalvelden. In Olympiade kun je jouw actieve levensstijl koppelen aan een gezonde woonomgeving met veel comfort, daglicht, groen én volop ruimte voor sport en ontspanning.

Meer weten over dit unieke woningaanbod? Ga naar de website Olympiadeamstelveen.nl of neem contact op met onze makelaars.

Lees meer
Lees minder
Vragen? Neem contact met op Gordon Vos

Kenmerken

Overdracht

Objecttype
Appartement
Koopprijs
€ 1.013.000,-
Status
Verkocht
Aanvaarding
IN_OVERLEG

Woning Algemeen

Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee
Inhoud
470 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
181 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Soort
Tussenverdieping
Open portiek
Nee
Woonlaag
2
Aantal woonlagen
1

Foto's