fris makelaardij

Amstelveen – Chamonix 104

Koopprijs
€ 876.000,-
Status
Verkocht

Lees hier een

Beschrijving

Verkocht – Riant wonen in Olympiade!

Dit type vierkamerappartement heeft meer dan 150 m² woonoppervlakte met een riante buitenruimte en een gunstige ligging op het zuidoosten. Uniek is de royale living met royale woonkamer, 3 slaapkamers, waarvan 1 master bedroom met ruimte voor een walk-in-closet, luxe badkamer, extra veel bergruimte en een design keuken met kookeiland. De riante ruimte die je binnen hebt, wordt aangevuld met de vrijheid van een omlopende buitenruimte met prachtig uitzicht over de groene omgeving.

Dit type appartement, in het segment XL, komt voor in het woongebouw Chamonix, dat opvalt door de lichte gevelkleur, de ronde vormen en doorlopende afgeronde balkons met een glazen balustrade.

Specificaties:

Grote buitenruimte aan weerszijden
3 slaapkamers
Luxe keuken met apparatuur
Luxe badkamer met hoogwaardig sanitair
Berging met technische apparaten en wasmachineaansluiting
Gezamenlijke binnentuin, het Park!
Duurzame vloerverwarming en koeling
Zeer goede bereikbaarheid

EXCLUSIEF WONEN IN HET GROENE AMSTELVEEN

In het architectonisch hoogstaande nieuwbouwproject Olympiade in Amstelveen worden nu enkele exclusieve XL-appartementen aangeboden die volop ruimte, luxe en comfort bieden. De appartementen kenmerken zich door een imposante binnenruimte, aangevuld met de vrijheid van een indrukwekkend en grote buitenruimte met rondom prachtige vergezichten over Amstelveen, en de gezamenlijke groene binnentuin van Olympiade. Geniet van de voordelen van nieuwbouw en de luxe en comfort van gelijkvloers wonen. Olympiade betekent zorgeloos wonen.

WONEN IN HET GROEN NABIJ HET STADSHART

De XL Appartementen in Olympiade onderstrepen de ambities om uit te blinken in luxe. De lichte imposante living met design keuken, de master bedroom met walk-in-closet en de luxe badkamer, maken het appartement helemaal af. De riante ruimte die je binnen hebt wordt aangevuld met de vrijheid van een omlopend terras, gelegen op het zuiden. In Olympiade woon je in het groene rustige Amstelveen en nabij alle voorzieningen in het Stadshart.

De verkoopprijzen beginnen vanaf circa € 876.000,- tot circa € 1.050.000,- v.o.n. Dit is inclusief twee parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage. Bezoek de projectwebsite of maak meteen een afspraak met onze makelaars.

Meer weten over dit unieke woningaanbod? Ga naar de website Olympiadeamstelveen.nl of neem contact op met onze makelaars.

Lees meer
Lees minder
Vragen? Neem contact met op Gordon Vos

Kenmerken

Overdracht

Objecttype
Appartement
Koopprijs
€ 876.000,-
Status
Verkocht
Aanvaarding
IN_OVERLEG

Woning Algemeen

Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee
Inhoud
403 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
155 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Soort
Tussenverdieping
Kenmerk
Appartement
Open portiek
Nee
Woonlaag
1
Aantal woonlagen
1

Plattegronden

Foto's