fris makelaardij
Home  /  Makelaar Koog aan de Zaan

Makelaar Koog aan de Zaan

Vanuit onze vestigingen in Amsterdam en Zaandam kan FRIS Makelaars u ook ondersteunen als verkoop of aankoop makelaar voor een woning in Koog aan de Zaan. Onze mensen gaan altijd voor het beste resultaat; namelijk dat u zo gemakkelijk en goed mogelijk uw (nieuwe) huis koopt of verkoopt.

Verkoop makelaar in Koog aan de Zaan

Verkoopt u uw woning in Koog aan de Zaan? Onze vakidioten staan u graag bij! Als geen ander begrijpen zij de keuzes en mogelijke struikelblokken die bij de verkoop van uw huis komen kijken. Daarom nemen wij altijd echt de tijd voor een bezichtiging waardoor we uiteindelijk beter advies kunnen geven over de beste koper voor uw huis.
Daarnaast kunt u ook voor een taxatie voor uw woning in Koog aan de Zaan terecht bij FRIS Makelaars. Via de website kunt u een snelle woningwaarde check doen en voor een taxatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Aankoop makelaar Koog aan de Zaan

Een nieuw huis en misschien wel een nieuwe woonplaats. Altijd een spannend proces! Een aankoopmakelaar van FRIS als partner bij de aankoop van uw droomhuis biedt daarom een stukje zekerheid als het gaat om de bouwkundige en juridische aspecten van een huis. Daarmee kan u een hoop stress en problemen achteraf voorkomen. Met deze aankoopbegeleiding verdienen we onszelf al gauw weer terug. Bovendien is een aankoop makelaar altijd net een stapje eerder op de hoogte van het aanbod in Koog aan de Zaan. Hierdoor nemen de kansen op bezichtigen en een daadwerkelijke aankoop aanzienlijk toe!

FRIS Makelaars als uw aankoop of verkoop makelaar

Ons familiebedrijf bestaat inmiddels al bijna 100 jaar. En net als bij de gemiddelde Nederlandse familie vinden wij het echte contact erg belangrijk. Dat valt op zodra u kennis maakt met onze makelaars. Of u nu een aankoopmakelaar, taxatie of verkoopmakelaar in Koog aan de Zaan zoekt, wij hebben ze in huis.
Wilt u ook weten wat onze vakidioten voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Deel deze pagina:

Kies voor een persoonlijk contact

Informatie nodig?

amsterdam
FRIS Woningmakelaars Amsterdam
Buitenveldertselaan 42
1081 AA Amsterdam
+31(0)20 - 301 77 15
zaandam
FRIS Woningmakelaars Zaandam
Westzijde 83
1506 GA Zaandam
+31(0)75 - 655 50 90