fris makelaardij
Home  /  Het laatste nieuws  /  FRIS Woningmakelaars in top 3 Nationale Makelaar Awards

FRIS Woningmakelaars in top 3 Nationale Makelaar Awards

Erg trots zijn we op onze nominatie voor de Nationale Makelaar Awards 2021! FRIS Woningmakelaars is door een vakjury beoordeeld en behoort tot de top 3 makelaars in de categorie “Beste Grown-up”.

De Nationale Makelaar Awards is een initiatief van REBS, het opleidinginsituut voor koplopers in de vastgoedbranche. Daarvoor is een vakjury samengesteld bestaande uit aansprekende ondernemers waaronder Quintin Schevernels (voormalig CEO van Funda) en Marco Aarnink (CEO van Print.com). Zij, samen met een aantal andere juryleden, zullen de genomineerde makelaarskantoren onder de loep nemen en hun onafhankelijke stemmen uitbrengen. De winnende makelaarskantoren mogen zich vervolgens een jaar lang tot de absolute top rekenen van Nederland als het gaat om innovatie en waardevolle klantrelaties.

De Nationale Makelaar Awards kent vijf categorieën, te weten:

– Beste grown-up
– Beste start-up
– Beste service
– Beste marketing
– Beste innovatie

Lees HIER meer over de Nationale Makelaar Awards en de overige genomineerden.

Beste grown-up makelaar

FRIS Woningmakelaars bestaat in 2023 precies 100 jaar en dingt daarom mee in de categorie van de grown-ups samen met Van Herk Makelaardij en Brantjes Makelaars. Met deze eeuwviering in zicht zag Hans-Peter Fris 2 jaar geleden dat het tijd was om voor de woningmakelaars in Amsterdam en Zaandam het roer om te gooien.

Ontwikkelingen gaan razendsnel, vooral op het gebied van digitalisering, en we hebben te maken met geheel nieuwe klantgroepen. Denk hierbij aan de generatie millenials die opgegroeid zijn met internet en inmiddels het grootste deel uitmaakt van de Nederlandse beroepsbevolking. Deze groep heeft duidelijk andere verwachtingen ten aanzien van een makelaar wat grofweg samen te vatten in gemak door digitalisering en echt persoonlijk contact. Als gevolg hiervan is begin 2020 een start gemaakt om de klantreis hier naadloos op aan te laten sluiten zodat onze klanten blij worden van onze dienstverlening en nog belangrijker; bereid zijn dat door te vertellen.

Deze gedachte is tot in finesses doorgevoerd zoals een geheel nieuwe huisstijl, website en slimme tools zoals Matterport en Marketing Automation. Dat we na deze omvangrijke operatie door de vakjury genomineerd zijn in de top 3 van de Nationale Makelaar Awards is dan de kroon op ons werk en een bevestiging dat klanten in ons een partner vinden die aan de hooggespannen klantverwachting kan voldoen.

Op 11 november vindt de uitreiking plaats en zullen we te horen krijgen of FRIS Woningmakelaars als winnaar uitgeroepen zal worden!

Deel deze pagina:

Kies voor een persoonlijk contact

Informatie nodig?

amsterdam
FRIS Woningmakelaars Amsterdam
Buitenveldertselaan 42
1081 AA Amsterdam
+31(0)20 - 301 77 15
zaandam
FRIS Woningmakelaars Zaandam
Westzijde 83
1506 GA Zaandam
+31(0)75 - 655 50 90