fris makelaardij

Huis verkopen?
Nu 100% korting

Aanmelden

Home  /  FRIS 100 jaar, 100% korting

100 jaar, 100% korting

FRIS Woningmakelaars bestaat 100 jaar. En wie jarig is trakteert! Daarom maak jij kans op 100% korting bij de verkoop van jouw huis!

Deze actie geldt voor alle verkoopopdrachten die in de maanden november en december (2023) bij onze kantoren in Zaandam en Amsterdam worden getekend. Mocht jij de gelukkige zijn hoef je dus niets te betalen. Ook geen presentatiekosten, btw of andere addertjes onder het gras. 100% korting dus.

Op vrijdag 5 januari 2024 zal de notaris officieel de gelukkige opdrachtgevers bekend maken. Er worden twee opdrachtgevers ingeloot door de notaris, zowel een opdrachtgever van ons kantoor in Zaandam als Amsterdam.

Wanneer is dit interessant voor jou?

 • Je hebt verhuisplannen en bent toch voornemens een makelaar in deze periode in te schakelen
 • Je woont in de Zaanstreek of Groot-Amsterdam en wil een zeer reële kans maken om jouw huis gratis door een kwaliteitsmakelaar te laten verkopen

Voorwaarden:

 • De verkoopopdracht is getekend tussen 1 november en 31 december 2023 en zal binnen 3 maanden tot uitvoering moeten komen
 • 100% korting op de courtage plus presentatiekosten
 • Trekking vindt plaats bij de notaris op 5 januari 2024

Nieuwsgierig naar de verkoopwaarde van jouw huis?

Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Dat is altijd vrijblijvend! Mocht je besluiten FRIS Woningmakelaars een verkoopopdracht te geven maak je kans op 100% korting. Lees hieronder wat je mag verwachten en vul het formulier in voordat het te laat is…

Aanmelden

De waarde van jouw huis in 6 stappen
 • Stap 1

  Afspraak

  Nadat je het formulier hebt ingevuld hieronder nemen we contact met je op om de afspraak in te plannen. Daarbij houden we zoveel mogelijk rekening met jouw wensen en zullen we tevens jouw specifieke wensen bespreken. Zo is de kans maximaal dat de afspraak aan jouw verwachtingen voldoet.

 • Stap 2

  Voorbereiding

  Zodra we jouw gegevens hebben en weten om welke woning het gaat kunnen wij ons alvast voorbereiden op de afspraak. Zo komen we beslagen ten ijs en kunnen we interessante informatie met je delen over de ontwikkelingen op de woningmarkt in jouw buurt tijdens te afspraak. We doen het goed en anders niet!

 • Stap 3

  Woningopname

  Onze makelaar zal in maximaal 30 minuten jouw woning opnemen. Bij voorkeur in het huis zlef maar als dat jouw voorkeur heeft is het ook goed mogelijk middels een videogesprek.

 • Stap 4

  Marktscan

  Zodra we alle informatie hebben gaan we voor je aan de slag. We bestuderen de laatste cijfers, transacties en de vraag in de markt. Alles om de maximale woningwaarde te kunnen berekenen.

 • Stap 5

  Waardebepaling

  Binnen vijf werkdagen na de afspraak ontvang je een keurig overzicht waar de indicatieve waarde van jouw woning uit blijkt. Dat is erg handig voor als je vervolgstappen wil gaan zetten.

 • Stap 6

  Vrijblijvend advies

  Blijven er na de waardebepaling nog vragen over? Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen bij aankoop en\of verkoop van jouw huis? Neem dan gerust contact op. De 1e adviesgesprekken zijn altijd gratis!

 • Fris Makelaar is zeer professioneel en betrokken. Ze zijn altijd optimaal bereikbaar, zijn heel flexibel en denken uitstekend met je mee. Ze hebben mij zeer goed geholpen bij de verkoop van mijn woning. Wat mij betreft is deze makelaar zeker een aanrader!

  Verkoper van Vlinderweg 314 Aalsmeer
 • Heel kundige en zeer professionele makelaar; peilt snel en kundig wat klant wil, goed advies, goede communicatie (uitgebreid indien gewenst, snel en korte lijnen), biedt veel service en indien van toepassing neemt veel uit handen. Kortom goede kwaliteit! En dat tegen een scherpe prijs.

  Verkoper van Abeelstraat 49 Zaandam
Deel deze pagina:

Kies voor een persoonlijk contact

Informatie nodig?

amsterdam
FRIS Woningmakelaars Amsterdam
Buitenveldertselaan 42
1081 AA Amsterdam
+31(0)20 - 301 77 15
zaandam
FRIS Woningmakelaars Zaandam
Westzijde 83
1506 GA Zaandam
+31(0)75 - 655 50 90