fris makelaardij

Lees hier een

Beschrijving

– Verhuur is gestart!

Start nu jouw huuraanvraag via de woningzoeker op de projectwebsite SOUTHDOCK.NL. De appartementen komen gefaseerd in verhuur, dus er is volop kans op een appartement!
De oplevering van het project staat gepland voor december 2022. Bezichtigen is eerder niet mogelijk, omdat het nog in aanbouw is.

De woningzoeker van South Dock staat live op https://account.southdock.nl/aanbod/. Daar kan je zien welke appartementen momenteel beschikbaar zijn. Schrijf je in om als eerste op de hoogte gehouden te worden van de voortgang en de start van de nieuwe fases.

NDSM South Dock biedt ruimte aan meer dan tweehonderd appartementen. Van tweekamerappartementen van circa 62 m2 tot vijfkamerappartementen van circa 129 m2. De grote raampartijen halen het daglicht naar binnen, de buitenruimtes – een terras of balkon – geven een gevoel van ruimte. De appartementen zijn slim ingedeeld, waardoor de beschikbare ruimte optimaal wordt benut. De afwerking is luxe en met veel aandacht uitgevoerd. De badkamer en keuken zijn van alle gemakken voorzien.

NDSM South Dock ligt direct aan het water en bestaat uit meerdere gebouwen. De 18 verdiepingen hoge toren en de grote raampartijen geven NDSM South Dock een unieke uitstraling. Grootstedelijk en open, robuust en toegankelijk. De begane grond van de toren is gereserveerd voor commerciële activiteiten: kantoren, winkels en horeca. Daarboven komen appartementen. NDSM South Dock staat ook voor gemak. Zo is er een ondergrondse parkeergarage en dankzij de bringme service in de lobby mis je nooit meer een pakketje.

De gemeenschappelijke tuin en slim uitgekiende verlichting maken het compleet. NDSM South Dock heeft de perfecte mix van levendigheid, ruimte en geborgenheid.

NDSM bruist van de energie, het is dé plek voor mensen die alles uit het leven willen halen. In de directe omgeving vind je koffie- en lunchtentjes, cafés, restaurants en alle voorzieningen voor je dagelijkse boodschappen. En de stad is nooit ver weg, met de pont ben je in tien minuten in het centrum van Amsterdam.

NDSM South Dock ligt op een top locatie in amsterdam. Direct aan het IJ schuin tegenover pontsteiger maar dan met de zon en het water op het zuiden. Door de gunstige ligging is het slechts 10 minuten rijden naar de A10 en sta je binnen 10 minuten op amsterdam cs.

5 redenen om te huren in NDSM South Dock:
– aan de zonkant van het IJ met uitzicht over het water en de stad
– NDSM: een rauw en levendig stuk Amsterdam
– twee- tot vijfkamerappartementen, voorzien van buitenruimte
– het pontje voor de deur en voorzien van een ruime parkeergarage
– vele voorzieningen op loopafstand

Meer weten over de South Dock huurappartementen?
Wil jij deze buitenkans niet laten lopen? Schrijf je dan nu in op de project pagina en we houden je op de hoogte van het laatste nieuws.

Op dit moment werken we nog aan de voltooiing van de gebouwen in South Dock. Naar verwachting kun je als kersverse huurder vanaf het laatste kwartaal 2022 je nieuwe appartement betrekken.

Lees meer
Lees minder
Vragen? Neem contact met op Gordon Vos
 • Bouwnummers

  Aantal bouwnummers
  208
 • Woonoppervlakte

  Woonoppervlakte van
  63 m2
  Woonoppervlakte tot en met
  129 m2
 • Koop/Huur

  Koop of huur
  Huur

Kenmerken

Overdracht

Postcode
1033 WW
Adres
Amsterdam
Plaats
Amsterdam
Woonoppervlakte van
63 m2
Woonoppervlakte tot en met
129 m2
Website
https://southdock.nl/

Bouw

Huurprijs van
€ 1.425,-
Huurprijs tot en met
€ 3.415,-
Aantal bouwnummers
208
Koop of huur
Huur
Opleveringsdatum
1 December 2022
Datum start verkoop
12 September 2022

Choose for personal contact

You need information?

amsterdam
FRIS Realtors Amsterdam
Buitenveldertselaan 42
1081 AA Amsterdam
+31(0)20 - 301 77 15
zaandam
FRIS Realtors Zaandam
Westzijde 83
1506 GA Zaandam
+31(0)75 - 655 50 90