fris makelaardij

Wonen in Zaandam

Huis kopen Huis verkopen

Home  /  Zaandam

Zaandam

Je wilt een huis kopen of verkopen in Zaandam? Een goed idee! Al bijna 100 jaar zijn wij als makelaar actief in Zaandam en we blijven onszelf vernieuwen. Ja mag dus gerust zeggen dat wij een specialist zijn op de woningmarkt in Zaandam en omstreken.

Bijzonderheden over Zaandam

Zaandam is met een kleine 79.000 de grootste kern in de Zaanstreek, in 1974 ging de stad op in de Gemeente Zaanstad en is sindsdien daarvan de hoofdplaats.

Kenmerkend is de bedrijvigheid aan de oevers van de rivier de Zaan. Met name vestigden zich hier de voedingsmiddelindustrie en de verfchemie. Daarvoor was het vooral een industrieel molengebied, inmiddels een wereldwijd bekend toeristische attractie. Het is wellicht juist dat rauwe industriële karakter wat deze plek zo interessant maakt vandaag de dag.

Voorzieningen

In een plek als Zaandam kom je niets tekort qua voorzieningen. Er is een ruime keus aan basisscholen en voortgezet onderwijs. Daarnaast vind je ook op het gebied van sport, ontspanningen en winkels een zeer ruim aanbod waaronder een zeer grote woonboulevard. Maar ook de woonwinkel Flinders is zeer de moeite waard voor als je toe bent aan nieuw elan in jouw interieur. Erg handig voor als je wilt verhuizen.

Bereikbaarheid

Zaandam is uitstekend bereikbaar via de A7 en A8 met de auto. Sinds de aanleg van de tweede Coentunnel is Amsterdam tevens uitstekend bereikbaar per auto. Reis je liever met de openbaar vervoer? Zaandam heeft twee treinstations met uitstekende verbindingen naar Amsterdam. Streekvervoer wordt met bussen verzorgd door Connexxion.

Meer weten over wonen in Zaandam en omstreken?

Wil je meer weten over kopen of verkopen in Zaandam en omstreken? Neem dan contact op met onze echte “Zaandam Makelaar”, en bespreek jouw woonwensen. Wellicht is jouw droomhuis dichterbij dan je denkt!

Neem contact op

Deel deze pagina:

Kies voor een persoonlijk contact

Informatie nodig?

amsterdam
FRIS Woningmakelaars Amsterdam
Buitenveldertselaan 42
1081 AA Amsterdam
+31(0)20 - 301 77 15
zaandam
FRIS Woningmakelaars Zaandam
Westzijde 83
1506 GA Zaandam
+31(0)75 - 655 50 90