FRIS Woningmakelaars in top 3 Nationale Makelaar Awards
fris makelaardij

Huur met vele extra’s

Nu huren

Home  /  OurDomain Amsterdam South East

Our Domain Amsterdam South East is zoveel meer dan wonen alleen

OurDomain Amsterdam South East

Welkom bij het woonconcept van de 21e eeuw, OurDomain Amsterdam South East! Deze nieuwe woonplek ligt perfect naast Station Holendrecht, Amsterdam UMC (AMC) en in 20 minuten sta je in het centrum van Amsterdam. OurDomain Amsterdam South East is geen alledaags project. Naast jouw eigen appartement beschik je over uitgebreide faciliteiten en voorzieningen wat het wonen hier bijzonder fijn maakt.

OurDomain Amsterdam South East ligt in de opkomende wijk Amstel 3 waar de gemeente de komende jaren een buitengewoon aantrekkelijk woongebied gaat ontwikkelen. Er zijn totaal 1.559 huurappartementen verdeeld over drie gebouwen die onderling, verbonden zijn door een levendig groen stadspark. Op dit moment is er beschikbaarheid in de twee gebouwen North House en West House waarvan de oplevering staat gepland in april 2021. Totaal gaat het in deze twee gebouwen om 604 appartementen. Start jouw huurproces op door op de button “nu huren” te klikken. Selecteer de appartementen van jouw voorkeur in de woningzoeker, start het online huurproces en kijk uit naar jouw nieuwe plek in Amsterdam!

De appartementen

OurDomain Amsterdam South East biedt veel meer dan alleen comfortabele en perfect afgewerkte appartementen in twee gebouwen, North House en West House. Dit nieuwe woonconcept is duurzaam en heeft ongekend veel faciliteiten en voorzieningen wat het leven hier meer dan aangenaam maakt.

Je kan kiezen uit de volgende hoogwaardige huurappartementen:

  •  Studio’s
  •  1 slaapkamer appartementen
  •  2 slaapkamer appartementen

Zoek het appartement wat bij jou past in de woningzoeker en schrijf je in!

De appartementen Nu huren

De buurt

OurDomain Amsterdam South East ligt in Amstel 3, een gebied in Amsterdam Zuidoost dat de komende jaren getransformeerd wordt naar een modern stedelijk gebied met meer dan 5.000 woningen en kantoren. The place to be! Het gebied ontwikkeld zich razendsnel waardoor je in jouw vrije tijd kan genieten van een lokale brouwerij, een nieuw openbaar sportpark, groene parken, een internationaal food court, winkels en nog veel meer.

De locatie Mobiliteit

De faciliteiten

OurDomain Amsterdam South East is een woonconcept dat veel verder gaat dan alleen de ruimte die jij huurt! Wat denk je van 24/7-beveiliging, supersnel internet, een sportschool, een Jumbo City supermarkt, een geweldige lounge, een game room, een muziekkamer, een filmzaal, een flexibele studeerkamer – en werkplekken, wasserette, elektrische deelauto’s en fietsen, parkeergarage, terrassen en een centrale openbare tuin. Alles wat je nodig hebt voor de tijd van jouw leven!

Alle faciliteiten

De criteria

North House en West House in OurDomain Amsterdam South East is bedoeld voor starters, young professionals, stellen, jonge gezinnen of vrienden die samen een huis willen delen. Echter om in aanmerking te komen is het belangrijk dat je aan de criteria voldoet die de verhuurder heeft opgesteld. Lees deze aandachtig voordat je besluit om in te schrijven.

Criteria Nu huren

Deel deze pagina:

Kies voor een persoonlijk contact

Informatie nodig?

amsterdam
FRIS Woningmakelaars Amsterdam
Buitenveldertselaan 42
1081 AA Amsterdam
+31(0)20 - 301 77 15
zaandam
FRIS Woningmakelaars Zaandam
Westzijde 83
1506 GA Zaandam
+31(0)75 - 655 50 90