fris makelaardij

Stoer - Haarlem

€ 495.000,- t/m € 575.000,-

Lees hier een

Beschrijving

– Wonen in de buurt van beweging en gezelligheid én op een steenworp afstand van rust en groen. Dat is wonen in Stoer. EFY Group ontwikkelt 13 stoere stadswoningen met alle gemakken, luxe en ruimte die je je kunt wensen. Wat het project Stoer zo bijzonder maakt? De mogelijkheid om te wonen en te werken op verschillende levels. Je kunt je woning indelen zoals jij dat wilt.

Stel je voor.. op je eigen dakterras de eerste zomerzon voelen. De gemakken van wonen in de stad, maar toch omgeven door ruimte. Dat is wonen in Stoer. Robuust en compleet wonen vlakbij het centrum van Haarlem. Hier heb je alles wat je nodig hebt. 13 grondgebonden woningen, ontworpen door Inbo architecten. Heerlijk licht en open. Stijlvol wonen met bijzondere mogelijkheden. In de vierlaagse woningen met heerlijk dakterras en balkon voel je je thuis.

De lusten van de stad, de rust van de woonwijk. Wonen op loopafstand van het openbaar vervoer, supermarkt, bakker, slager en groentewinkel. In de Van Zeggelenbuurt woon je lekker centraal. Lagere scholen zijn op loopafstand en de binnenstad van Haarlem is tien minuutjes fietsen. Haarlem NS Spaarnwoude is tevens op tien minuutjes fietsafstand.
De zeer gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen uit Haarlem zorgt er voor dat je binnen enkele minuten buiten de stad en op de snelweg kunt zijn. De perfecte locatie voor forensen die dichtbij het centrum willen wonen maar snel de stad uit willen zijn.

Haarlem heeft het. Een gezellig historisch centrum, beroemde musea, winkels, restaurants en het strand om de hoek: welkom in Haarlem, de stad die álles heeft. Haarlem is de ideale woon- en werkplek. Het rustige zusje van Amsterdam.
Haarlem heeft de ruimte, is gemoedelijk en overzichtelijk. Haarlem heeft de frisse zeelucht en de stadse gezelligheid met de vele leuke winkels. Haarlem heeft in sportief opzicht veel te bieden en is ook nog eens goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Haarlem heeft 2 treinstations, een uitstekende busverbinding met Schiphol en is goed aan te rijden vanuit Amsterdam, Utrecht en Den Haag.

Lees meer
Lees minder
Vragen? Neem contact met op Gordon Vos
 • Bouwnummers

  Aantal bouwnummers
  13
 • Woonoppervlakte

 • Koop/Huur

  Koop of huur
  Koop

Kenmerken

Overdracht

Postcode
2032
Adres
Haarlem
Plaats
Haarlem
Website
www.stoerwoneninhaarlem.nl

Bouw

Koop aanneemsom van
€ 495.000,-
Koop aanneemsom tot en met
€ 575.000,-
Aantal bouwnummers
13
Koop of huur
Koop
Datum start verkoop
13 April 2019

Foto's

Kies voor een persoonlijk contact

Informatie nodig?

amsterdam
FRIS Woningmakelaars Amsterdam
Buitenveldertselaan 42
1081 AA Amsterdam
+31(0)20 - 301 77 15
zaandam
FRIS Woningmakelaars Zaandam
Westzijde 83
1506 GA Zaandam
+31(0)75 - 655 50 90