fris makelaardij

Amsterdam – West House 2

Huurprijs
€ 1.326,-
Status
Verhuurd

Lees hier een

Beschrijving

Verhuurd – Let op: de aangegeven huurprijs is inclusief een huurkorting, dit geldt voor de eerste huurperiode van één jaar. Na dit jaar zal de huurprijs terug gezet worden naar de normale prijs (€1560,00 exclusief).

Dit is een appartement van het type 2 slaapkamers Superieur, met woonoppervlaktes van 70 tot 77 m2. Hiervan zijn nog een aantal woningen beschikbaar. Er zijn helaas geen studio’s en 2 slaapkamer appartementen meer te huur in het project.
De huurprijzen lopen vanaf € 1.326 bij inhuizen voor 1 januari 2022, servicekosten tussen € 240,00 – € 249,00 (inclusief WIFI en voorschot water, elektriciteit, exclusief +/- €70 voorschot stadsverwarming). Dit is inclusief de huurkorting.

Gelegen in het nieuwe project OurDomain Amsterdam South East. Dit nieuwbouwproject is hét woonconcept van de 21e eeuw! Hier vind je naast duurzame en compleet afgewerkte appartementen ook een reeks aan voorzieningen die het leven erg prettig maken. Bezichtiging kunnen gemakkelijk worden ingepland zowel telefonisch als via de website, er zijn meerdere bezichtigingsmomenten elke week.

Start jouw online huurproces op friswonen.nl, selecteer de appartementen van jouw voorkeur, maak jouw woondossier compleet en verheug je alvast op jouw eigen appartement in Amsterdam!

FACILITEITEN

Je huurt deze moderne appartementen inclusief een voorschot voor water, energie, WI-Fi en vele faciliteiten. Naast een enthousiast serviceteam mag je rekenen op: 24/7-beveiliging, supersnel internet, een sportschool, een Jumbo City supermarkt, een geweldige lounge, een game room, een muziekkamer, een filmzaal, een flexibele studeerkamer – en werkplekken, wasserette, elektrische deelauto’s en fietsen, parkeergarage, terrassen en een centrale openbare tuin. Binnenkort opent het aansprekende Vascobelo zijn deuren in OurDomain en zal er een dokterspost gevestigd worden. Je leest; wonen in OurDomain Amsterdam South East is een ware beleving waar je niets tekort komt. Alles is er op gericht hier de tijd van jouw leven te hebben!

AFWERKING

Alle appartementen zijn gestoffeerd. Standaard zijn de wanden wit geschilderd en ligt er een PVC-vloer in houtlook. Zowel de keuken als de badkamer zijn luxe uitgevoerd waardoor het de bewoners aan niets zal ontbreken.

CRITERIA

De verhuurder heeft eisen opgesteld ten aanzien van de minimale hoogte van het inkomen, type arbeidsovereenkomst en maximaal aantal bewoners. Er geldt een inkomenseis van 3 maal de maandhuur aan bruto inkomsten (bij 1 huurder), of 4 maal de maandhuur aan bruto inkomsten (bij 2 huurders gezamenlijk). De details kunnen verschillen per appartement, deze vind je op de website van FRIS Woningmakelaars. Mocht je niet aan de inkomenseisen voldoen is een garantstelling bespreekbaar.

LOCATIE

OurDomain Amsterdam South East ligt in de opkomende wijk Amstel 3 in Amsterdam Zuidoost. Hier zal de komende jaren een buitengewoon aantrekkelijk woongebied worden ontwikkeld. Er zijn totaal 1.559 huurappartementen verdeeld over drie gebouwen die onderling, verbonden zijn door een levendig groen stadspark. Op dit moment is er beschikbaarheid in de twee gebouwen North House en West House waarvan de oplevering op korte termijn staat gepland. Totaal gaat het in deze twee gebouwen om 604 appartementen.

Het project grenst aan het UMC (AMC), de entree van North House en West House ligt aan de Pietersbergweg waar je tevens de entree van de parkeergarage vindt. Parkeerplekken zijn optioneel te huur voor +/- €120,00 per maand.

BEREIKBAARHEID

Qua bereikbaarheid zit je hier perfect met station Holendrecht Amsterdam naast de deur. Hier vind je trein-, metro en busverbindingen waardoor je snel andere steden als Utrecht en Rotterdam kan bereiken. In slechts 20 minuten sta je in hartje centrum Amsterdam. Ga je liever met de auto? Ook geen probleem met uitvalswegen zoals de A1, A2, A6 en A9 nabij. Parkeren kan in de ondergrondse parkeergarage van OurDomain Amsterdam South East.

INTERESSE?

Selecteer de appartementen van jouw voorkeur in de woningzoeker op friswonen.nl.
via: https://huur.friswonen.nl/woningzoeker/our-domain-gebouwen/
Op deze plek kan je inschrijven als huurder, nadat alle documenten geupload zijn wordt de huuraanvraag direct beoordeeld.

Lees meer
Lees minder
Vragen? Neem contact met op Gordon Vos

Kenmerken

Overdracht

Objecttype
Appartement
Huurprijs
€ 1.326,-
Status
Verhuurd
Aanvaarding
DIRECT

Woning Algemeen

Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee
Inhoud
208 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
73 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
4 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Soort
Portiekwoning
Open portiek
Nee
Woonlaag
0
Aantal woonlagen
13

Foto's

Video