fris makelaardij

Amsterdam – West House 1120

Huurprijs
€ 746,-
Status
Beschikbaar

Lees hier een

Beschrijving

Beschikbaar – Op zeer korte termijn beschikbaar. Luxe studio’s en 2-3 kamerappartementen in Our Domain Amsterdam. Dit nieuwbouwproject is hét woonconcept van de 21e eeuw! Hier vind je naast duurzame comfortabele appartementen ook een reeks aan voorzieningen die het leven erg prettig maken.

LOCATIE

OurDomain ligt in de opkomende wijk Amstel 3 in Amsterdam Zuidoost. Hier zal de komende jaren een buitengewoon aantrekkelijk woongebied worden ontwikkeld. Er zijn totaal 1.559 huurappartementen verdeeld over drie gebouwen die onderling, verbonden zijn door een levendig groen stadspark. Op dit moment is er beschikbaarheid in de twee gebouwen North House en West House waarvan de oplevering op korte termijn staat gepland. Totaal gaat het in deze twee gebouwen om 604 appartementen.

Het project grenst aan het UMC (AMC), de entree van North House en West House ligt aan de Pietersbergweg waar je tevens de entree van de parkeergarage vindt.

BEREIKBAARHEID

Qua bereikbaarheid zit je hier perfect met station Holendrecht Amsterdam naast de deur. Hier vind je trein-, metro en busverbindingen waardoor je snel andere steden als Utrecht en Rotterdam kan bereiken. In slechts 20 minuten sta je in hartje centrum Amsterdam. Ga je liever met de auto? Ook geen probleem met uitvalswegen zoals de A1, A2, A6 en A9 nabij. Parkeren kan in de ondergrondse parkeergarage van Our Domain.

FACILITEITEN

Je huurt deze moderne appartementen inclusief een voorschot voor water, energie, WI-Fi en vele faciliteiten. Naast een enthousiast serviceteam mag je rekenen op: 24/7-beveiliging, supersnel internet, een sportschool, een Jumbo City supermarkt, een geweldige lounge, een game room, een muziekkamer, een filmzaal, een flexibele studeerkamer – en werkplekken, wasserette, elektrische deelauto’s en fietsen, parkeergarage, terrassen en een centrale openbare tuin. Je leest; wonen in Our Domain is een ware beleving. Alles is er op gericht hier de tijd van jouw leven te hebben!

AFWERKING

Alle appartementen zijn gestoffeerd. Daarnaast worden er een aantal gemeubileerde appartementen aangeboden. Standaard zijn de wanden wit geschilderd en ligt er een PVC-vloer in houtlook. Zowel de keuken als de badkamer zijn luxe uitgevoerd waardoor het de bewoners aan niets zal ontbreken.

CRITERIA

De verhuurder heeft eisen opgesteld ten aanzien van de minimale hoogte van het inkomen, type arbeidsovereenkomst en maximaal aantal bewoners. De details kunnen verschillen per appartement, deze vind je op de website van FRIS Woningmakelaars.

INTERESSE?

Schrijf je nu in als geïnteresseerde op de website van FRIS Woningmakelaars en ontvang als een van de eersten een bericht zodra de verhuur gaat starten en jij het appartement naar jouw wens kan kiezen. De eerste appartementen zullen vanaf april verhuurd worden.

Lees meer
Lees minder
Vragen? Neem contact met op Gordon Vos

Kenmerken

Overdracht

Objecttype
Appartement
Huurprijs
€ 746,-
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
IN_OVERLEG

Woning Algemeen

Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
72 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Aantal kamers
1
Soort
Portiekwoning
Open portiek
Nee
Woonlaag
0
Aantal woonlagen
13